Κίφερ Σάδερλαντ: Πέθανε από πνευμονία η μητέρα του

Κίφερ Σάδερλαντ: Πέθανε από πνευμονία η μητέρα του

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια Σέρλι Ντάγκλας πέθανε σε ηλικία 86 ετών - Ο θάνατος της δεν σχετίζεται με κορωνοϊό διευκρίνισε ο Κίφερ Σάδερλαντ

desi1
Πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 86 ετών η  Καναδή ηθοποιός και ακτιβίστρια Σέρλι Ντάγκλας όπως ανακοίνωσε ο γιος της, ο, επίσης, ηθοποιός Κίφερ Σάδερλαντ.

Η Σέρλι Ντάγκλας κατέληξε το πρωί της Κυριακής εξαιτίας των επιπλοκών πνευμονίας, ανέφερε ο Σάδερλαντ σε ανάρτησή του στο Twitter, διευκρινίζοντας πως ο θάνατός της δεν οφειλόταν στην πανδημία του κορωνοϊού.

«Η μητέρα μου ήταν εξαιρετική γυναίκα, που έζησε εξαιρετική ζωή», έγραψε ο Σάδερλαντ, ο οποίος έγινε πασίγνωστος όταν ενσάρκωσε τον ρόλο του Τζακ Μπάουερ στην τηλεοπτική σειρά 24.

«Δυστυχώς, έδινε μάχη με πολλά προβλήματα υγείας εδώ και κάποιο καιρό κι εμείς, η οικογένειά της, γνωρίζαμε ότι αυτή η ημέρα θα ερχόταν», πρόσθεσε.



Κόρη του Τόμι Ντάγκλας, του άλλοτε επικεφαλής της κυβέρνησης της επαρχίας Σασκάτσουαν (δυτικός Καναδάς), η Σέρλι Ντάγκλας έκανε πολυετή καριέρα στο σινεμά και στο θέατρο, στον Καναδά όσο και στις ΗΠΑ, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους σκηνοθέτες, ανάμεσά τους τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ και τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Η Σέρλι Ντάγκλας εξάλλου είχε στρατευθεί σε διάφορες υποθέσεις, ανάμεσά τους αυτή του κινήματος διεκδίκησης των αστικών και πολιτικών δικαιωμάτων των μειονοτήτων και του κινήματος των Μαύρων Πανθήρων στις ΗΠΑ, αλλά και διότι υπερασπιζόταν παθιασμένα το σύστημα υγείας του Καναδά.

Απέκτησε τρία παιδιά, δύο με τον καναδό ηθοποιό Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Κλείσιμο
Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ειδήσεις σήμερα:

Στη «δίνη του κυκλώνα» οι ΗΠΑ με πάνω από 1.200 νεκρούς από τον κορωνοϊό σε ένα 24ωρο

New York Times: Ο Τσιόδρας στους ανερχόμενους ήρωες της εποχής του κορωνοϊού

Έλληνας ασθενής στη Βρετανία: «Πέθαναν άνθρωποι δίπλα μου - Να ευχαριστείτε που έχετε επιστήμονες σαν τον Τσιόδρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης