Κανάκης - Αρναούτογλου: Από τις βουτιές και τις εξόδους στο τηλεοπτικό «ξεκατίνιασμα»

kanakis_arnaoutoglou_main

Τελικά οι όμορφες φιλίες όμορφα καίγονται αφήνοντας στο τέλος και μια δυσοσμία να διαχέεται εκτός των πλατό της TV

Το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουλίου του 2011, είναι ζεστό και η Αθήνα ζει στον ρυθμό των Bon Jovi που δίνουν την πρώτη τους συναυλία επί ελληνικού εδάφους.

Πάνω από 80.000 άτομα κατακλύζουν το ΟΑΚΑ και ανάμεσα τους μια παρέα φίλων που μετά το τέλος τη συναυλίας συνεχίζουν το βράδυ τους πηγαίνοντας για ένα ποτό.

Λίγο πριν τη μία ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου περνάνε την είσοδο του Cash στο Κεφαλάρι και κάθονται σε ένα τραπέζι στον κήπο.

Είναι η περίοδος που οι δύο παρουσιαστές είναι κολλητοί φίλοι, από το είδος των κολλητών που ο ένας κοιμάται συχνά στο σπίτι του άλλου, κάνουν διακοπές μαζί και ο φακός των παπαράτσι τους πετυχαίνει όταν βγαίνουν για να πιουν ποτό.

Σχεδόν εννιά χρόνια μετά αυτή η φιλία όχι απλά δεν υφίσταται αλλά τις δύο τελευταίες ημέρες οι δύο πρώην κολλητοί έβγαλαν τα μαχαίρια.

Πώς οι πρώην κολλητοί έβγαλαν τα «μαχαίρια»

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε την αρχή όταν χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γρηγόρη αλλά «φωτογραφίζοντας» τον ουσιαστικά, του τα έχωσε από το «Βινύλιο».

Τον κατηγόρησε ότι αντέγραψε σχεδόν την εκπομπή του, για την ακρίβεια μίλησε για «ξεδιάντροπη αντιγραφή» χωρίς να αφήσει έξω από την κριτική και τον Antenna μιλώντας για «φτήνια».

Ο Αρναούτογλου απάντησε την επομένη μιλώντας για έναν κριτή και τιμητή των πάντων που αφού έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση τώρα πήγε να σώσει και το You Tube.

Η φράση του περί του όσα πρωτόγνωρα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα που κατέληξε στο «δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά και εμείς «να κάνουμε τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα και να ασχολούμαστε με μαλ@@@ες».

newsique.gr - Σκληρή απάντηση Αρναούτογλου σε Κανάκη: Δεν θα ασχολούμαστε με μαλ@@@


Κι αν κάποιοι απορούν πως αυτή η ζεστή φιλία χρόνων ανάμεσα σε δύο παρουσιαστές κατέληξε σε ένα τηλεοπτικό ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών, η απάντηση υπάρχει, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει αυτή την περίοδο.

Η γενική παραδοχή ανθρώπων που ασχολούνται χρόνια με τον χώρο, είναι ότι ο ικανότατος Αντώνης Κανάκης κάπου φαίνεται να έχει χάσει τον δρόμο του και τον ρόλο του.

Αυτόν ενός εξαιρετικού παρουσιαστή και ιδιαίτερα ευφυούς ανθρώπου, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια βρέθηκε εκτός προγράμματος από δύο μεγάλα κανάλια.

Και τις δύο φορές έδωσε τις εξηγήσεις του, διαψεύδοντας τα όσα ακούγονταν για τον ίδιο και τις απαιτήσεις που φέρεται να είχε.

Η σχέση του με τον Αρναούτογλου όμως διαταράχθηκε πριν από λίγα χρόνια, με αφορμή ένα προσωπικό γεγονός στην ζωή του Γρηγόρη, το οποίο αποδείχθηκε καταλύτης στο να μην ξαναμιλήσουν, όπως λένε πολλοί άνθρωποι που το γνωρίζουν.

Το μόνο σίγουρο όπως λένε οι συγκεκριμένοι, είναι ότι μετά από αυτό το γεγονός οι δίαυλοι επικοινωνίας κόπηκαν, όπως και όλα τα άλλα, δηλαδή οι βόλτες, οι κοινές βουτιές και οι έξοδοι με τον Λάτσιο.

Τα νούμερα των «Αρβύλα» και η καθολική σχεδόν αποδοχή τους από το κοινό, φέρεται να άλλαξαν και τον Αντώνη Κανάκη, όσο και αν ο ίδιος το αρνείται.

Η εμμονή του σύμφωνα με τους παροικούντες την τηλεοπτική Ιερουσαλήμ, να παίζει «μόνος» του, και ενίοτε να φέρεται ότι ζητούσε να μην κάνει late night ο Γρηγόρης ή ο Λιάγκας είναι κάτι που συζητήθηκε πολύ.

Μπορεί ο ίδιος να εξακολουθεί να το αρνείται αλλά συνήθως όπου υπάρχει καπνός, ενίοτε υπάρχει και φωτιά, η οποία κάποια στιγμή θα κάψει κι αυτόν που την άναψε.

Ανύπαρκτες σχέσεις

Στον Antenna οι σχέσεις του με τον Τζώρτζη Ποφάντη ήταν κατά γενική ομολογία από σχεδόν ανύπαρκτες έως κακές, ενώ με τον Αρναούτογλου δεν υφίσταντο.

Σε ότι τον αφορά ο Κανάκης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι «καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια», ειδικά όταν ασκείς έντονη κριτική στους πάντες, ακόμη και στο κανάλι σου. Τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος να την δεχτείς κι εσύ όταν κάνεις λάθος.

Στην περίπτωση του οδηγού που σατίρισαν οι «Ράδιο Αρβύλα» για την λεπτή φωνή του, απόρροια του καρκίνου στον λάρυγγα από την οποία έπασχε ο άνθρωπος αυτός, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του επέλεξαν να μην ζητήσουν συγνώμη.

Προτίμησαν να ανταλλάξουν σωρεία εξωδίκων και τελικά να καταδικαστούν και να πληρώσουν πρόστιμο 100,000 ευρώ ως ηθική ικανοποίηση σε έναν πατέρα, η κόρη του οποίου δεν τολμούσε να πάει σχολείο για δέκα μέρες μετά από ότι έγινε.

Κι’ αυτό παρόλο που ο συγκεκριμένος οδηγός, το μόνο που ήθελε ήταν μια δημόσια συγνώμη από έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει ευαισθησίες.

Η σχέση τους διαλύθηκε για λόγο που δεν έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά

Για όσους γνωρίζουν από την άλλη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αυτός ξέρει καλύτερα από όλους ότι η φιλία του με αυτόν τον κύριο «κριτή και τιμητή των πάντων» διαλύθηκε αρχικά για έναν λόγο που δεν είχε να κάνει με τα τηλεοπτικά, όπως επιμένουν πολλοί άνθρωποι από τον χώρο.

Τα τηλεοπτικά ήρθαν μετά, όταν και δικαίως ο Κανάκης μίλησε για ομοφοβικούς καλεσμένους-του Γρηγόρη- που δεν έχουν θέση στην τηλεόραση.

Στις αρχές του 2018, μετά το Nomads, ο Αρναούτογλου περίμενε ματαίως ότι θα έκανε το Late night, το οποίο δεν έπαιξε ποτέ.

Το τηλεοπτικό κουτσομπολιό και οι ψίθυροι είπαν ότι ο Κανάκης φέρεται να έθεσε βέτο στο κανάλι να μην βγει ο πρώην φίλος του, αγνοώντας ίσως ότι ο καιρός έχει γυρίσματα.

Και μπορεί σε πολλά πράγματα ο εμπνευστής του «Ράδιο Αρβύλα» να έχει δίκιο, όμως όταν κάθε τρεις και λίγο φέρεσαι να ζητάς το ένα και το άλλο, κάποια στιγμή όλο αυτό θα κουράσει.

Το τέλος από τον ΣΚΑΙ τον οδήγησε προσωρινά όπως εύχονται όλοι στο You Tube, εκεί όπου θυμήθηκε τον Γρηγόρη, αυτόν με τον οποίο κάποτε ήταν κολλητοί.

Έναν παρουσιαστή που παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος όταν κάνει συνεντεύξεις κινούμενος σε safe mode, χωρίς σχεδόν ποτέ να βγάζει αυτό το κάτι παραπάνω από έναν καλεσμένο του.

Θα είχε ενδιαφέρον κάποια στιγμή να βγουν και οι δύο για να δώσουν την δική τους εκδοχή γύρω από όλα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους, καθισμένοι πάνω στα αποκαΐδια της παλιάς τους φιλίας.

Αυτής που κάηκε απότομα αφήνοντας πίσω της στάχτες και εσχάτως ένα τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα που μόνο θλίψη προκαλεί.

Ειδήσεις σημερα:

Ανακοινώσεις Τσιόδρα: 68 οι νεκροί - Άλλα 60 κρούσματα - 1673 συνολικά

Ρέθυμνο: Έκοψαν κλήση σε... άστεγο για άσκοπη μετακίνηση!

Η Μαρία Σαράποβα καλεί όσους αισθάνονται άσχημα λόγω κορωνοϊού... να της στείλουν μήνυμα
.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (128)

Κωστας

Ο αδέκαστος κύριος τίποτα Κανάκης έφαγε μισό οικόπεδο από έναν κακομοίρη αγρότη στην Φούρκα της Χαλκιδικής παράνομα για.να επεκτείνει το παραθαλάσσιο μαγαζί του και κουνάει το δάκτυλο στον άλλο για κλεψιά α ρε ξύλο που θέλουμε που ασχολούμαστε με αυτά τα σκουπίδια φαντάσου ότι ούτε ο καλιβατσης δεν θέλει να τον δει τον Κανάκη αυτοί που.μειναν μαζί του μόνοι τους δεν θα έκαναν τίποτα

Αυτός άντε γεια

Λοιπόν, πρώτον δεν γίνεται αφού έχει αποδείξει ο Κανάκης ότι τον αντέγραψε να λέει ο Αρναούτογλου ΟΤΙ Ο ΚΑΝΆΚΗΣ ΑΝΤΈΓΡΑΨΕ. Σίγουρα δεν είναι της παρούσης να ασχολούμαστε με αυτά αλλά ο Κανάκης πάντα είχε μεγαλύτερα νούμερα και η εκπομπή του δεν είχε θέμα φέρτε κάποιον που δεν τον ξέρει η μάνα του για 20 λεπτά. Ο Αρναούτογλου στο 2nightshow δεν τράβαγε εκείνος την προσοχή αλλά οι wixers. Βρήκε τώρα ευκαιρία να αντιγράψει τον Κανάκη μιας και είναι στο YouTube γιατί αλλιώς θα είχε μπλεξίματα με τα κανάλια. Προφανώς και ο Κανάκης έχει το δίκιο με το μέρος του.

Δύο γαϊδουριων άχυρα

Ο ένας αντιγράφει την διαδικτυακή εκπομπή του Τζο Ρίγκαν και ο άλλος πολλές τις βραδυνές εκπομπές τύπου Τζίμυ Φάλκον η λεϊ ναϊτ.ακομα κ η θέση από τα μικρόφωνα η η συμπεριφορά τους αντιγραφή άλλων είναι.μια χαρά ζωαρα κάνουν κ οι δυο.μην ασχολειστε

Katerina

Σε καιρούς νέτφλιξ, υπέροχες ταινίες παραγωγής νετφλιξ, σειρές, ντοκιμαντερ, ποιος ασχολείται με αυτά τα σκουπίδια; εγω μόνο αυτη την αποροια έχω. Αντε να καταλάβω καμια νοικοκυρά σε απόγνωση με iq 85 και τον εξίσου θεόχαζο άντρα της που την παντρευτηκε, αλλά ποιος άλλο ρε παιδια;

Αγύριγο κεφάλι

ΔΕΝ έχω παρακολουθήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ λεπτό της ώρας από τις εκπομπές τους!___Ποτέ! __(Σάμπως την ανοίγω γιά κάτι ...τέτοια την τηλεόραση;).

Giannis

Για όποιον έχει δουλέψει διπλά στον Κανάκη ξέρει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το χρήμα .έχει εκμεταλλευτεί τους πάντες γι'αυτό

Αντικειμενικος....

Εχω μαθει στη ζωη ΠΑΝΤΑ να ρωταω το ΓΙΑΤΙ? Ποιος εχει "ΚΕΡΔΟΣ" στην παρουσα φαση απο το ξεκατινασμα? Αυτος που ειναι στην τηλεοραση και καλως η κακως και χρηματα βγαζει και προβολη εχει? Η ο αλλος που κανει πλεον εκπομπη στο YOUTUBE και προσωπικα το εμαθα οτι κανει ακομα εκπομπες μετα απο αυτην την ιστορια? Επισης, γιανα δουμε ποσους νεους FOLLOWERS εκανε ο Κανακης μετα απο αυτην την κοντρα? Και οι 2 ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ μου ειναι.... Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση, πιστευω οτι ο Αρναοτογλου εχει το δικιο με το μερος του....

επειδη

και οι δύο έχουν κονομήσει γερά, να κάνουν άκρη να τα πάρει και κανένας αλλος;

Αραναουτ-ογλου

δηλ original Τουρκ-αλβανος. Παμε παρακατω τωρα. Στο σπιτι ολοι καλα?

Anastasia

Εσείς εκεί στο θέμα.. Όχι δεν είστε καθόλου από την μεριά του αρναουτογλου.. Βρε αντε από εδώ.. Ο κανάκης είναι ένας και δεν μπορεί να τον αντιγράψει κάνεις.. Ότι και να γράφετε εμείς αυτόν θα βλέπουμε μόνο...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης