H Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές της το 2019 με τον Θοδωρή Αθερίδηστο εξοχικό της στην Αίγινα. Το εύστοχο μήνυμα της ηθοποιού στο βίντεο συγκίνησε το κοινό της καθώς μίλησε για τον κορωνοϊό και πως έχει αλλάξει τη ζωή μας.
«Τον Ιούλιο ήμασταν έτσι.Το μόνο που εύχομαι είναι να ξαναγίνουμε έτσι και δε θα ξαναγκρινιάξω, θα εκτιμάω αυτά που έχω γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, δε θα στεναχωριέμαι γιά βλακείες και θα ειδικευτώ στην καλοπέραση»! Σχολίασε η Σμαράγδα Καρύδη στο παρακάτω βίντεό που απεικόνιζε μία στιγμή ανεμελιάς με τον Θοδωρή Αθερίδη.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events