Μαρία Κίτσου: Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα

Μαρία Κίτσου: Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα

«Νιώθω ότι έχω βοηθήσει πολύ κόσμο κι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη», είπε η ηθοποιός

Maria_Kitsou
H Μαρία Κίτσου στο παρελθόν είχε αναφερθεί στη μάχη που είχε δώσει με την κατάθλιψη. Η ηθοποιός που φέτος το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να κάνει γνωστή τη “μάχη” της με την κατάθλιψη και γι’ άλλη μια φορά έστειλε το δικό της μήνυμα.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα. Νιώθω ότι έχω βοηθήσει πολύ κόσμο κι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Από ανθρώπους που είτε το παραδέχονται μόνο σε μένα και μου ζητάνε συμβουλή τι να κάνουν, ότι νιώθουν έτσι, νιώθουν αλλιώς, και αυτό είναι κάτι υπέροχο, πραγματικά. Ακριβώς γι’ αυτό βγήκα να το πω γιατί κι εγώ θα ήθελα, σε αντίστοιχη περίπτωση. Να ακούσεις από κάποιον που σε θαυμάζει, από κάποιον που σε εκτιμά ότι ναι κι εγώ το έχω περάσει, το περνάω και υπάρχει γιατρειά, υπάρχει λύση. Γιατί έχει πολλή απελπισία αυτή η ασθένεια. Και ότι μπορείς να γιατρευτείς, δεν είναι κάτι που δεν παίρνει γιατρειά γιατί αυτό πιστεύεις όταν είσαι μέσα σε αυτό, ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο, αλλά τελειώνει».

Η Μαρία Κίτσου μιλάει για την κατάθλιψη


Ειδήσεις σήμερα:

Κρούσματα κορωνοϊού: Στους 23 οι νεκροί - Πέθανε στρατιωτικός στην Αλεξανδρούπολη

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Συζητείται σήμερα η επιστολή των «9» για το «κορωνοομόλογο»

Κορωνοϊός: Η Χεζμπολάχ κινητοποιεί 25.000 ανθρώπους στη μάχη κατά της εξάπλωσης του ιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης