Mega: Οι σειρές «ανεβάζουν» το κανάλι - Επιστρέφουν οι «Δύο Ξένοι»

Mega: Οι σειρές «ανεβάζουν» το κανάλι - Επιστρέφουν οι «Δύο Ξένοι»

Οι επαναλήψεις των σίριαλ της ταινιοθήκης σπάνε το φράγμα του 10% στην τηλεθέαση για το Μεγάλο Κανάλι -  Επιστρέφουν κι άλλα διαμάντια του παρελθόντος

dyo-xenoi-marina-konstantinos

Αλλάζει το σκηνικό στην τηλεθέαση για το Mega καθώς λόγω των ειδικών συνθηκών και των έγκλειστων τηλεθεατών οι επαναλήψεις κάποιων σίριαλ του παρελθόντος δείχνουν αυξημένα ποσοστά τα οποία κάποιες ημέρες χτυπούν στα ίσια τα προγράμματα των άλλων σταθμών.

Ειδικότερα η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» άγγιξε το 11,2% στο δυναμικό κοινό χθες Δευτέρα, ενώ το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι αυτό για το prime time της Πέμπτης και της Παρασκευής, ημέρες όπου πλέον δεν προβάλλεται το «Master Chef» οι επιδόσεις των σειρών που προβάλλονται από τις 21.00 ως τις 23.00 («Παρά Πέντε» και «50 – 50») είναι εντυπωσιακές. Συγκεκριμένα η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη σημείωσε 14,5% και 16,4% αντίστοιχα τις δύο ημέρες ενώ το «50 -50» 11,7% και 14,9% στο δυναμικό κοινό. Οι γυναίκες των ηλικιών 15 – 24 παρακολούθησαν το «Παρά Πέντε» σε ποσοστό 41,7% και το «50 – 50» σε ποσοστό 20,2%!

Δύο ξένοι E01



Με βάση τα παραπάνω ενθαρρυντικά στοιχεία τα στελέχη του Mega αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμα του σταθμού την ιστορική σειρά «Δύο Ξένοι» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου από τις 3 Απριλίου, κάθε απόγευμα στις 18.30.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: «Μένουμε σπίτι» και βλέπουμε τηλεοπτικά διαμάντια - Προτάσεις για TV

Κορωνοϊός: «Νοσηλεύουμε 40άρηδες και 50άρηδες» λέει διευθύντρια του «Σωτηρία»

Κορωνοϊός: Το υπ. Υγείας και ο ΕΟΦ παρήγγειλαν 5 τόνους χλωροκίνη από την Ινδία




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης