Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλλει Καβάφη στους followers της

Η ηθοποιός «Μένει Σπίτι» και προσπαθεί όσο μπορεί να κρατάει συντροφιά στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media

katerina-didaskalou2
H Κατερίνα Διδασκάλου είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Φέτος το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει μέσα από την πιο δημοφιλή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης τις Άγριες Μέλισσες. Η ίδια άνθρωπος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού «Μένει Σπίτι» και προσπαθεί όσο μπορεί να κρατάει συντροφιά στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media.

H ηθοποιός μέσα από το Instagram ανεβάζει βίντεο στα οποία ακούγεται με την υπέροχη φωνή της να απαγγέλλει ποιήματα. Χθες βράδυ για τους φίλους της διάβασε ποίημα του Καβάφη.

«Μισή ώρα. Ένα ποίημα του υπέροχου Κ. Καβάφη για απόψε ?. «Ο Κ. Καβάφης έφυγε από τη ζωή στις 29 Απριλίου 1933 ξημερώματα των έβδομηκοστών του γενεθλίων. Στο τελευταία του διαβατήρια το 1932 ζήτησε να γραφτεί: Επάγγελμα: ποιητής. Η «μισή ώρα» ανήκει στα αποκηρυγμένα του ποιήματα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.



Η Κατερίνα Διδασκάλου είχε ξεκινήσει τις απαγγελίες της με Κική Δημουλά η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες. Μάλιστα απήγγειλε και στην αγγλική γλώσσσα για τους φίλους της που δεν γνωρίζουν ελληνικά…


Κλείσιμο


Διαβάστε επίσης:

«Μένουμε σπίτι» : Το Θέατρο «Πορεία» ανοίγει δωρεάν το αρχείο του με on line παραστάσεις

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Το «θρίλερ» κορωνοϊού που έζησε στην πολυκατοικία της ενώ φτερνιζόταν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης