Η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου απόψε στην «Αυτοψία»: «Γιατί υπάρχει αυτή η μανία να διαχωρίζουμε τα ναρκωτικά ανάλογα με το χρήμα;»

Η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου απόψε στην «Αυτοψία»: «Γιατί υπάρχει αυτή η μανία να διαχωρίζουμε τα ναρκωτικά ανάλογα με το χρήμα;»

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ, επανέρχεται στο θέμα του εφιάλτη των ναρκωτικών που έζησε

maria_eleni_likourezou
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην «Αυτοψία» -απόψε, Πέμπτη στις 00.20 στον Alpha-εξομολογείται πώς ξεκίνησε τα ναρκωτικά σε ηλικία μόλις 14 ετών. Περιγράφει τα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν ήταν απόλυτα εξαρτημένη από την κοκαΐνη και εξηγεί πώς κατάφερε να ξεφύγει από την «εικονική πραγματικότητα» των χημικών ουσιών που κατέστρεφαν την ζωή της. Αναφέρει ότι αυτό που την βοήθησε ήταν η απομόνωση από τον κοινωνικό της περίγυρο και η επιστροφή σε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής με γυμναστική και υγιεινή διατροφή. Αποκαλύπτει πως καταλυτικό ρόλο στην προσπάθειά της αυτή έπαιξε η μητέρα της Ζωή Λάσκαρη, η οποία, όπως λέει, ήταν πάντα δίπλα της.

Με δύo αναρτήσεις της στο instagram η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κοινοποίησε τη συνέντευξή της στον Αντώνη Σρόιτερ, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όσους ανθρώπους ζουν δεσμευμένοι από τις εξαρτήσεις τους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στην «αυτοψία» σύντομα... Ξεκάθαρα. @antonis_sroiter make up : @kaliva.eleni 🌟💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή Λυκουρέζου (@mariaelenilykourezou) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Την Πέμπτη 19 Μαρτίου στην «Αυτοψία» Όλοι μας έχουμε βιώματα. Αυτό που χρειάζεται είναι να τα συζητάμε. Να μην ντρεπόμαστε! Είτε είναι θέμα εξάρτησης, είτε οικονομικό, συναισθηματικό, επαγγελματικό.... Το θέμα της εξάρτησης δεν αφορά μόνο τα ναρκωτικά και ειδικά την κοκαίνη. Η στεναχώρια, η θλίψη, τα προβλήματα γενικότερα δεν κάνουν διαχωρισμούς. Εισβάλουν παντού! Γιατί λοιπόν υπάρχει αυτή η μανία να διαχωρίζουμε τα ναρκωτικά ανάλογα με το χρήμα.? Επίσης εξάρτηση είναι και το αλκοόλ και το φαγητό και οι τοξικές σχέσεις και η ψεύτικη κοινωνική Ζωή και η εμμονή με μια ψεύτικη και αψεγάδιαστη εικόνα. Όλα αυτά είναι εξαρτήσεις και χτυπάνε όλους τους ανθρώπους ανάλογα με τον χαρακτήρα και το πρόβλημα! Πολλά ταμπού! Παντού! Το θέμα είναι τι κάνεις μετά! Πως ξεφεύγεις μια για πάντα χωρίς «πατερίτσες»... Χωρίς να στηρίζεσαι σε άλλους! Στην πορεία αυτή των 17 χρόνων έχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο.... Οι περισσότεροι σε θέλουν να εξαρτάσαι. Πάλι δηλαδή μπλέκουμε σε εξάρτηση.... Το θέμα είναι να σου δείξουν τον δρόμο! Μετά προχωράς μόνος σου. Με κίνηση, δράση, δημιουργία, έκφραση.... Ας μην φοβόμαστε. Μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε. Μην κοιτάμε πίσω. Ούτε δίπλα μας... Μόνο μπροστά! #katharizoi #katharessxeseis #drasi #dimiourgikotita #ekfrasi make up @kaliva.eleni @antonis_sroiter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή Λυκουρέζου (@mariaelenilykourezou) στις



Κλείσιμο
Στην «Αυτοψία» επίσης, παρουσιάζεται μία ακόμη συγκλονιστική ιστορία ενός πρώην χρήστη που έζησε στο περιθώριο, αντίκρισε κατάματα τον θάνατο και στα 42 του χρόνια πήρε πτυχίο στην Ιατρική. Ο Γιώργος Καμπανός διηγείται στον Αντώνη Σρόιτερ πώς πέρασε από τα μαλακά στα σκληρά ναρκωτικά και τα χρόνια που βρέθηκε στην παρανομία. Εξηγεί πώς έδωσε μεγάλο αγώνα όταν κάθισε και πάλι στα θρανία με ένα και μοναδικό όνειρο: να γίνει γιατρός και να βοηθήσει νέους ανθρώπους που βρίσκονται στον αδιέξοδο κόσμο των ναρκωτικών.


Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Δεν μπορούσα να βγω έξω αν δεν έκανα κοκαΐνη, φέτος κλείνω 17 χρόνια «καθαρή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης