Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και το Madwalk: Αλλάζει ημερομηνία το event μόδας και μουσικής

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και το Madwalk: Αλλάζει ημερομηνία το event μόδας και μουσικής

Η προγραμματισμένη διεξαγωγή του στις 6 Απρίλη δεν θα γίνει και το show μεταφέρεται για τις 27 Απριλίου

MADWALK1-1200x850
Ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες για την έξαρση του κορωνοϊού. Τη στιγμή που η γειτονική Ιταλία βρίσκεται σε καραντίνα, στην Ελλάδα εφαρμόζονται προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της ίωσης.

Πολλές συναυλίες έχουν ήδη ακυρωθεί, το YFSF και το J2US αποφάσισαν πως τα επόμενα επεισόδιά τους θα πραγματοποιούνται χωρίς κοινό και, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project παίρνει αναβολή… λόγω κορωνοϊού.

Έτσι, η προγραμματισμένη διεξαγωγή του στις 6 Απρίλη δεν θα γίνει και το show μεταφέρεται για τις 27 Απριλίου. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές σκέψεις για το αν το show μπορεί να έχει κοινό, καθώς και το αν θα παραμένει αυτή η ημερομηνία, εν αναμονή των εξελίξεων της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε τη νέα ανακοίνωση του event:

«To MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, τη Δευτέρα 27 Απριλίου, έρχεται για 10η συνεχόμενη χρονιά να ενώσει τη μόδα με τη μουσική, σε ένα επετειακό event, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και επιφυλάσσει μοναδικά, ανατρεπτικά δημιουργικά catwalks & performances, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά!

Το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure τιμά τα 30 χρόνια προσφοράς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στα παιδιά και διαθέτει μέρος των εσόδων και της φετινής διοργάνωσης για την υποστήριξη των σκοπών του.

Ακολουθήστε το ρυθμό, υιοθετείστε τις τάσεις, μυηθείτε στο στυλ, τολμήστε και ζήστε το απόλυτο fashion music project παρέα με τον μεγάλο χορηγό της βραδιάς την Serkova Crystal Pure».

Διαβάστε επίσης:

MadWalk 2020: Οι πρώτοι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο φετινό επετειακό show

Βίκυ Καγιά: Λίγο πριν το Madwalk 2020 θυμάται τις συμμετοχές της στο θεσμό

Η Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση του MadWalk 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης