Η Άννα Παναγιωτοπούλου ξαναχτυπά: «Η Μίνα Αδαμάκη ήθελε να κάνει την πιο μικρή πάντα και είναι πιο μεγάλη από όλες μας»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ξαναχτυπά: «Η Μίνα Αδαμάκη ήθελε να κάνει την πιο μικρή πάντα και είναι πιο μεγάλη από όλες μας»

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα» σχολίασε για τον γνωστό ηθοποιό

panagiotopoulouanna
Η Άννα Παναγιωτοπούλου έχει απασαφαλίσει κανονικά, μιλώντας για τους συναδέλφους της, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για την εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα. Ύστερα από το πρώτος μέρος που προβλήθηκε χθες, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε επικριτικά στον Λάκη Λαζόπουλο, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη, σήμερα ακολούθησε η προβολή του δεύτερου μέρους της συνέντευξής της.



Για τη Μίνα Αδαμάκη: «Στις Τρεις Χάριτες κάναμε ό,τι μας κατέβαινε στο κεφάλι. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλια κάναμε μεταξύ μας. Η Μίνα Αδαμάκη ήθελε να κάνει την πιο μικρή πάντα. Εν τω μεταξύ, είναι πιο μεγάλη από όλες μας. “Εγώ θα κάνω την πιο μικρή”. “Ναι Μίνα μου, εσύ θα κάνεις την πιο μικρή”».

Για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα»

Για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου. Είναι απίστευτα καλό πλάσμα. Τσακώνομαι πάρα πολύ με τη Μίρκα όσες φορές τη βλέπω γιατί δεν σταματάει να τρώει και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Είναι πάρα πολύ όμορφή και της λέω “Μωρή είναι δυνατόν να είσαι όμορφη από εδώ και πάνω; Κάτσε λίγο χαλάρωσε". Βαριέται. Αλλά είναι πολύ καλή ηθοποιός».
Άννα Παναγιωτοπούλου: "Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε"

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης