Άννα Παναγιωτοπούλου για Θανάση Ευθυμιάδη: «Καβαλημένος, ωραιοπαθής, μπήκε με μέσο στο Ντόλτσε Βίτα»

Άννα Παναγιωτοπούλου για Θανάση Ευθυμιάδη: «Καβαλημένος, ωραιοπαθής, μπήκε με μέσο στο Ντόλτσε Βίτα»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου σε δηλώσεις της ήταν... καταπέλτης κατά του ηθοποιού   

dolce-682x384
Η Άννα Παναγιωτοπούλου, μετά τη δήλωση ότι η Κατερίνα Ζιώγου έπεσε θύμα bullying στα γυρίσματα του Ντόλτσε Βίτα, ξαναχτυπά με δηλώσεις της για το δημοφιλές σίριαλ του Mega. Η ηθοποιός αναφέρθηκε με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τη συνεργασία της με τον πρωταγωνιστή του σίριαλ, Θανάση Ευθυμίαδη.


Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τη χημεία που είχε με τον ηθοποιό σχολίασε πως «μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση». Η Άννα Παναγιωτοπούλου στις δηλώσεις της μίλησε και για τον Λάκη Λαζόπουλο όπου αποκάλυψε ότι δεν έχουν καμία σχέση.

«Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπία άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση».

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό και για τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του J2US, η αντίδραση της ήταν αρνητική. «Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός».



Άννα Παναγιωτοπούλου: "O Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν και είναι ωραιοπαθής"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης