Στίβεν Σπίλμπεργκ: Γιατί η Sugar Baby υιοθετημένη κόρη του θέλει να γίνει πορνοστάρ

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Γιατί η Sugar Baby υιοθετημένη κόρη του θέλει να γίνει πορνοστάρ

Η 23χρονη υιοθετημένη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ αποφάσισε να ασχοληθεί με ταινίες πορνό και πάσης φύσεως sex toys ξεκινώντας από το να ανεβάζει τα βίντεό της στο Pornhub - Τι είπε στη συνέντευξη-βόμβα στην εφημερίδα «Sun» για τον πατέρα της, τον αλκοολισμό και για το πώς, όταν ήταν μικρή, έπεσε θύμα βιασμού

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
spielberg-pornstar-arthro
Η περίπτωση της Μικαέλα Σπίλμπεργκ είναι τυπική, χαρακτηριστική και συνηθισμένη. Οπως κάθε εύπορης οικογένειας. Πού είναι ο μπαμπάς, παιδί μου; Λείπει σε ταξίδι για δουλειές. Απόδειξη; Βουίζει η γειτονιά στο Μαλιμπού. Βουίζει το Λος Αντζελες. Βουίζει το Χόλιγουντ. Ολοι όσοι γνωρίζουν το ζεύγος Στίβεν Σπίλμπεργκ - Κέιτ Κάπσο (η δεύτερη σύζυγός του) έχουν να λένε. Και τι δεν λένε...

Ενα από αυτά είναι ότι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ όχι μόνο ήταν και είναι απών, αλλά για να απενοχοποιηθεί από τις τύψεις του εξαγόραζε την εύνοια των παιδιών του εξασφαλίζοντάς τους τα πάντα: πλήθος νταντάδων, δασκάλων και άλλων πανάκριβων υπηρεσιών. H υιοθετημένη (από μωρό) Μικαέλα αποφάσισε να εκδικηθεί. Πηγαίνοντας κόντρα στον θετό πατέρα της και σε ό,τι αυτός πιστεύει και με τις ταινίες του πρεσβεύει. Δηλαδή συμβατικότητα, American dream και εξουσία.

Κάπως έτσι και κάτω από τη μύτη της οικογένειας αρχίζει να φτιάχνει μόνη της δικές της ταινιούλες. Τα πρώτα της πορνό. Στην αρχή, καθόλου δύσκολο. Με τα δολάρια του πατέρα της είχε εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα υλικά και όλες τις υποδομές. Ετσι, αρχίζει να ποζάρει θεόγυμνη. Παίζοντας με πάσης φύσεως sex toys. Το ακριβώς αντίθετο των επιλογών και των ταινιών του Σπίλμπεργκ. Ο οποίος, παρά το μπόι του για άνδρας, ήτοι μόλις 1,72 μ., έχει καταφέρει όλες τις ιδιότητές του να τις ακολουθεί ο προσδιορισμός «μεγα»: μεγαλοσκηνοθέτης, μεγαλοπαραγωγός, μεγαλοεπενδύτης, μεγαλοεπιχειρηματίας. Φανταστείτε ότι μόνο για τη σκηνοθεσία του «Τζουράσικ Παρκ» έλαβε ως αμοιβή 250 εκατ. δολάρια. Mega Spielberg!

f1


Το χρήμα και η πορνογραφία

Η συνέχεια εντελώς κατηφορική. Προς την κόλαση. Και πέρα από αυτή. Η Μικαέλα πρώτα ανακοινώνει -και μάλιστα επισήμως- πως πρόκειται να κάνει καριέρα ως πορνοστάρ. Συμπληρώνοντας: «Οι γονείς μου όχι μόνο το γνωρίζουν, αλλά και συμφωνούν μαζί μου. Η ασφάλειά μου είναι η βασική τους προτεραιότητα. Νομίζω ότι μόλις δουν πόσο προχώρησα σε σχέση με τον πάτο που ήμουν πριν από ενάμιση χρόνο θα σκεφτούν ότι μεγάλωσαν μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Δεν θέλω να εξαρτώμαι από τα χρήματά τους».

Ψέματα σχετικά με τη δική τους συναίνεση για την πορνο-απόφασή της. Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε η οικογένεια. Λογικό. Γιατί είναι ανήκουστο ο σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών αποκλειστικά αφιερωμένων στην αμερικανική οικογένεια και τα παιδιά (όπως «E.T. ο εξωγήινος») να ταυτίσει το όνομά του με την πορνογραφία και την πορνοβιομηχανία. Σκέτη καταστροφή.

Προφανώς η Μικαέλα, σήμερα 23 ετών, πάνω στο άνθος των νιάτων της, εκτόξευε δηλητήριο με αποδέκτη τον πατέρα της. Σαν να του λέει: «Εσύ με το κατεστημένο, την εξουσία και το χρήμα, εγώ με την πορνογραφία».

Το αντάρτικο της Μικαέλα είναι η πορνογραφία. Ο πατέρας μου με τα Μίκυ Μάους και την Disney, εγώ με το «Βαθύ λαρύγγι». Κάπως έτσι. Μαζί με όλα αυτά αποφασίζει να δώσει συνέντευξη στο κίτρινο και θρυλικό ταμπλόιντ της «Sun». Τώρα θα δεις, φαίνεται να είπε και αποκάλυψε κάτι ακόμα πιο ανατριχιαστικό. Πως δηλαδή όταν ήταν μικρή είχε πέσει θύμα βιασμού και κολυμπούσε σε ωκεανούς αλκοόλ. Ασε που είναι και ανορεξική!

Κλείσιμο
Βιασμού; Ενδοοικογενειακού; Από τον πατέρα σου; Οχι από τον πατέρα μου, αλλά από συγγενικό περιβάλλον. Μία ακόμα μεγαλύτερη βόμβα τοποθετείται κάτω από την πολυθρόνα του Στίβεν Σπίλμπεργκ από τα χεράκια της κορούλας του. Τα ερωτήματα αρχίζουν να πέφτουν βροχή και τα στελέχη του Χόλιγουντ που χειρίζονται τα αμερικανικά media πιάσανε τα τηλέφωνα προσπαθώντας να περιορίσουν την εξάπλωση ενός mega κορωνο-σκανδάλου.

Το οιδιπόδειο μιας πορνοστάρ

Γιατί ο Στίβεν είναι σύμβολο, είναι ορόσημο, είναι ζωντανός θρύλος, είναι η επιτομή του American dream στη showbiz. Ασε που εξακολουθεί να ίπταται και να περιφέρεται το απειλητικό φάντασμα του sexual harassment και του #MeToo. Ασε που ο Χάρβεϊ Γουάινστιν της Miramax, ο αντίπαλος του Στίβεν, θα σφραγιστεί στη φυλακή. Ασε που ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις. Προερχόμενες από τη Sugar Baby (Μικαέλα) προς τον Sugar Daddy (πατέρα). Αρχίζει να ανεβάζει τα βίντεό της στο Pornhub. Αλλωστε η ίδια έχει πει: «Είμαι η Sugar Star του πατέρα μου». Αυτό κι αν είναι σφαλιάρα ηχηρή. Λίγες ημέρες αφότου δήλωσε ότι θέλει να γίνει πορνοστάρ, η Μικαέλα συνελήφθη μετά από καταγγελία περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας. Μετά τη σύλληψή της εμφανίζεται κάποιος, ονόματι Τσανκ Πανκόφ, δηλώνοντας πως είναι αρραβωνιαστικός της. Ηλικίας 47 ετών. Δηλαδή 24 χρόνια μεγαλύτερος από τη Sugar Star. Η εκδίκηση προς τον πατέρα της συνοδεύεται και με οιδιπόδειο. Ο Σπίλμπεργκ έχει στοιχειώσει κάθε κύτταρο της Μικαέλα. Απίστευτο.

Ο Τσανκ, λοιπόν, ως γνώστης του ενδοοικογενειακού περιστατικού, δηλώνει ότι κανείς δεν έχει τραυματιστεί. Η Μικαέλα, ύστερα από 12 ώρες εγκλεισμού στο κρατητήριο του σερίφη, αποφυλακίζεται με εγγύηση μόλις 1.000 δολάρια. Και αύριο, Δευτέρα 9 Μαρτίου, η υπόθεση θα καταλήξει στο δικαστήριο. Ενα ακόμα επεισόδιο από τη σχέση Sugar Star και Sugar Daddy θα καταλήξει στα πρωτοσέλιδα των media. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί.

f4_2


Δύο γάμοι, ένα διαζύγιο, επτά παιδιά

Η οικογενειακή περιπέτεια του Στίβεν Σπίλμπεργκ, από τις πιο ήπιες και χαμηλόφωνες του Χόλιγουντ, δηλαδή μόνο ένα διαζύγιο. Από την Εϊμι Ιρβιν, την πρώτη συμβία του, ηθοποιό χαμηλών επιδόσεων, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, σήμερα 34 ετών. Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο δεύτερος και τελευταίος, προς το παρόν, γάμος, νυμφευμένος τώρα με την Κέιτ Κάπσο. Επίσης ηθοποιό και επίσης χαμηλών επιδόσεων.

Ο Σπίλμπεργκ επιθυμούσε πάντα σταθερές σχέσεις, σταθερούς γάμους και σταθερή οικογενειακή γαλήνη. Ωστε να οχυρωθεί, να προστατευτεί και έτσι ανεμπόδιστος να αφοσιωθεί στις δουλειές του. Και το κατάφερε. Το κατάφερε με κόστος. Ενα από αυτό το κόστος πληρώθηκε με την περίπτωση της πορνογραφίας και της Μικαέλα. Ενα δεύτερο έχει να κάνει με τα υπόλοιπα έξι παιδιά του. Τα δύο από τον πρώτο γάμο της Κέιτ Κάπσο, το ένα από τον πρώτο δικό του και τα υπόλοιπα από τη δεύτερη σύζυγό του. Τα παιδιά του, λοιπόν, αν και η ηλικία τους ξεκινάει από 23 και φτάνει μέχρι 34 ετών, δεν έχουν, ακόμα, βρει τον δρόμο τους.

Τυπική και χαρακτηριστική περίπτωση παρόμοιων περιπτώσεων στο στερέωμα των επώνυμων και διασήμων όλων των κατηγοριών. Και επιχειρηματιών και καλλιτεχνών. Φυσικά και εν Ελλάδι. Και αυτή η περίπτωση εντελώς κλασική. Οι γόνοι τέτοιων ονομάτων ασφυκτιούν υπό τη θηριώδη σκιά των γονιών τους. Να αναφέρω ονόματα πασίγνωστα; Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα! Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, λοιπόν, χωρίς τον παραμικρό λεκέ να λερώνει το κοστούμι του, από πάσης φύσεως σκανδάλων, κυρίως σεξουαλικών, άμεμπτος. Πεντακάθαρος. Ρεκόρ όλων των χολιγουντιανών εποχών. Διότι, όπως ισχυρίζονται αρκετές σταρ και μάλιστα δημοσίως, όπως η αειθαλής Σίρλεϊ ΜακΛέιν, «όλες πηγαίνουν με τον σκηνοθέτη τους».

Ο Nο2 πιο πλούσιος στο Planet Hollywood

Ο Σπίλμπεργκ, κατειλημμένος ολοκληρωτικά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έτρεχε με χίλια. Από τα πρώτα, νεανικά του χρόνια, όταν μόλις στα 18 του υπογράφει την πρώτη του σκηνοθεσία. Και αυτό ρεκόρ. Κέντρο βάρους της θεματολογίας του η οικογένεια. Δηλαδή παραγωγή ταινιών κατάλληλων για όλα τα μέλη της οικογένειας. Οξύμωρο αυτό. Με την οικογένεια πορεύτηκε. Με την οικογένεια θησαύρισε. Από την οικογένεια το βρήκε.

Και όταν λέω οικογένεια, εννοώ ιστορίες του τύπου «Τζουράσικ Παρκ», «Ιντιάνα Τζόουνς», «E.T. ο εξωγήινος», «Στενές επαφές τρίτου τύπου», «Ο πόλεμος των κόσμων» και πάει λέγοντας. Η «Λίστα του Σίντλερ» και το «Μόναχο» ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Στη σχέση του με την εβραϊκή καταγωγή του. Μάλιστα για τη «Λίστα του Σίντλερ», ταινία με δύο προσωπικά Οσκαρ, αρνήθηκε να εισπράξει μισή δεκάρα ως αμοιβή. Το κέρδος, παχυλό, προέκυψε και προκύπτει από τα δικαιώματά του στην παραγωγή!

Το εξωφρενικό είναι ότι ο Σπίλμπεργκ υπήρξε μία από τις «ορντινάντσες» του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Κάτι σαν μαθητής. Παρέα με τον Τζορτζ Λούκας, παραγωγό και σκηνοθέτη των πρώτων επεισοδίων του «Star Wars». Ο Λούκας, μάλιστα, θεωρείται ο πλουσιότερος όλων των κατοίκων του Planet Hollywood. Ο Σπίλμπεργκ είναι δεύτερος στη λίστα. Ως «επισκέπτης», λοιπόν, της παρέας του Κόπολα και ένας από τους «επαναστάτες» που θα άλλαζαν το Χόλιγουντ εκείνη την κρίσιμη δεκαετία του ’70, καταφέρνει το 1974, κόντρα στις προβλέψεις και με πενιχρά κοστολόγια, να γυρίσει τα «Σαγόνια του καρχαρία» (Jaws). Θρίαμβος ταμείων και κριτικής.

Πάλι η οικογένεια. Πάλι ο φόβος. Πάλι κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης. Ο Στίβεν, από μικρός, είχε αντιληφθεί το βασικό και ακατανίκητο ατού εμπορικής επιτυχίας. Φυσικά ο φόβος! Το αμερικανικό κοινό φοβάται τα πάντα. Ακόμα και τον ίσκιο του. Φόβος για τους καρχαρίες. Φόβος για τους πάσης φύσεως Godzillas. Φόβος για τους εξωγήινους. Φόβος για τα πιράνχας. Φόβος για τους Reds. Φόβος για όλους και όλα. Η σκηνοθετική του επιδεξιότητα παρέα με το εμπορικό του δαιμόνιο, το δέκα το καλό. Αφού, λοιπόν, την κοπανάει από τον ίσκιο του Κόπολα, στη συνέχεια αρχίζει να φλερτάρει με την Disney. Είπαμε, οικογένεια. American Family. Και μετά, οπλισμένος με γνωριμίες και ευνοούμενος από τα ταμεία, αποφασίζει με άλλους δύο παραγωγούς να ιδρύσει την Dreamworks, συνεργαζόμενος με τη Universal.

f3_2


Και τη μία, και την άλλη

Ο Τζέφρι Κάτσενμπεργκ και ο Ντέιβιντ Γκέφεν, αμφότεροι ειδικευμένοι και πρωταθλητές στον χώρο της παραγωγής, είναι οι συνέταιροί του. Με συνολικό ιδιοκτησιακό καθεστώς γύρω στο 70% έκαναν ό,τι ήθελαν. Και έκαναν πολλά. Και έβγαλαν άπειρα λεφτά. Τόσα πολλά, να φάνε κι οι κότες. Ο Σπίλμπεργκ, λοιπόν, είναι μοναδική περίπτωση παράγοντα του Χόλιγουντ και Μίδα της κινηματογραφικής βιομηχανίας που καταφέρνει να συμφιλιώσει μέσα του, με εξαιρετική επιδεξιότητα, τον σκηνοθέτη με τον παραγωγό. Χωρίς η μία ιδιότητα να τραυματίζει την άλλη.
Η προσωπική του περιουσία ξεπερνάει τα 3 δισ. δολάρια. Το επιχειρηματικό του δαιμόνιο τον έχει σπρώξει σε μεγάλες και ατελείωτες εμπορικές επενδύσεις. Σε πολλούς τομείς. Και η παροιμιώδης εργασιομανία του θα συνεχίζεται, όπως ο ίδιος λέει, μέχρι τον τάφο του. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται τρία σχέδια στη σειρά. Και αυτό ρεκόρ. Οπως στο παρελθόν. Προτού καν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα μιας από τις ταινίες του, έχει ήδη αρχίσει να επεξεργάζεται την επόμενη. Από τη μία βγαίνει, στην άλλη μπαίνει.

Ολοκληρωτικά αιχμάλωτος της μανίας του για φήμη, δόξα, χρήμα και εξουσία, πού να βρει καιρό, έστω και μία ώρα, να ασχοληθεί με τα κουτσούβελά του; Οπως έστρωσε, έτσι και θα κοιμηθεί. Εστρωσε επιτυχία; Ε, τότε, αναγκασμένος να δει τη θυγατέρα του να πρωταγωνιστεί ως super star σε πορνογραφία!

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερο σοκ για τον Στίβεν Σπίλμπεργκ: Συνελήφθη η κόρη του

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ντροπιάστηκε και ανησυχεί για την υιοθετημένη κόρη του που θα γίνει πορνοστάρ

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Η υιοθετημένη κόρη του ανακοίνωσε ότι έγινε... πορνοστάρ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης