Κέιτ Μίντλετον: Εντυπωσιακή και «γερό ποτήρι» σε εκδήλωση στο Δουβλίνο

Κέιτ Μίντλετον: Εντυπωσιακή και «γερό ποτήρι» σε εκδήλωση στο Δουβλίνο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του πραγματοποιούν από την Τρίτη τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ιρλανδία - Το ζευγάρι αψήφισε τον κορωνοϊό και χαιρετούσε δια
χειραψίας τον κόσμο - Η «σπόντα» της συζύγου του Ιρλανδού προέδρου για όσα συμβαίνουν στην βασιλική οικογένεια

middl_pri
Στο Δουβλίνο βρίσκονται από χθες ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, που πραγματοποιούν τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ιρλανδία με στόχο να βελτιώσουν τις σχέσεις με την γειτονική χώρα, μετά τις εντάσεις που δημιούργησε το Brexit.

Το λαμπερό ζευγάρι υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς και η σύζυγός του Σαμπίνα, η οποία δεν δίστασε να πετάξει ένα υπονοούμενο στον Βρετανό γαλαζοαίματο και την δούκισσα του Κέιμπριτζ για τα όσα συμβαίνουν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας, λέγοντας: «Είμαι ενθουσιασμένη που σας καλωσορίζω. Συμβαίνουν πολλά συναρπαστικά πράγματα στην οικογένειά σας»!

Το βράδυ της Τρίτης ο Βρετανός πρέσβης στο Δουβλίνο παρέθεσε πάρτι προς τιμήν του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Gravity Bar, το οποίο βρίσκεται στον 7ο όροφο της ζυθοποιίας Guinness Storehouse και προσφέρει πανοραμική θέα της ιρλανδικής πρωτεύουσας στους επισκέπτες.

Ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην γαελική γλώσσα, αλλά, όπως συμβαίνει, συνήθως, τα βλέμματα όλων τράβηξε η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον. Με μίντι σμαραγδί φόρεμα του βρετανικού οίκου The Vampire’s Wife και γόβες Manolo Blahnik στο ίδιο χρώμα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ «κατέβασε» με άνεση ένα ποτήρι μαύρη ιρλανδική μπύρα Γκίνες ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έπινε διστακτικά την δική του μπίρα, που αποτελεί το καμάρι της Ιρλανδίας.



Κλείσιμο
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Ουίλιαμ και η Κέιτ χαιρετούσαν δια χειραψίας τους καλεσμένους ενώ την ίδια μέρα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε με λευκά μακριά γάντια σε απονομή μεταλλείων, εξαιτίας του φόβου του κορωνοϊού. Στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι σήμερα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του θανατηφόρου ιού ανέρχονται σε 53.

Την Τετάρτη ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν στο Δουβλίνο κέντρο για νέους με ψυχολογικά προβλήματα, που είναι άστεγοι ή εθισμένοι σε αλκοόλ και ουσίες. Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μερικούς από αυτούς τους νέους καθώς, επίσης, και με γονείς και δασκάλους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης