ΗΠΑ: Ξανά στο δικαστήριο ο ηθοποιός Τζάσι Σμόλετ

ΗΠΑ: Ξανά στο δικαστήριο ο ηθοποιός Τζάσι Σμόλετ

Ο ηθοποιός της σειράς Empire αντιμετωπίζει έξι νέες κατηγορίες - Την υπόθεση επανέφερε στο προσκήνιο ο γενικός εισαγγελέας του Ιλινόις - Το αμερικανικό Δημόσιο διεκδικεί ποσό 130.000 δολαρίων για τους μισθούς και τα έξοδα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην έρευνα για τις ψεύτικες καταγγελίες

SLIDER
Νέες περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη έχει ο ηθοποιός Τζάσι Σμόλετ, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποδειχθεί ότι είχε προβεί σε ψεύτικες καταγγελίες περί σεξουαλικών και ρατσιστικών επιθέσεων εναντίον του, προκειμένου να αποκομίσει οφέλη από τη δημοσιότητα που θα απολάμβανε, με απώτερο στόχο του να εξασφαλίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο με την εταιρεία που συνεργαζόταν.

Ο ηθοποιός της σειράς Empire βρίσκεται αντιμέτωπος με έξι νέες κατηγορίες για την υπόθεση, τις οποίες ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας του Ιλινόις.

Ο Σμόλετ είχε υποστηρίξει στην αστυνομία ότι δέχθηκε ρατσιστική και σεξουαλική επίθεση από δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες στο Σικάγο. Είχε δηλώσει, μάλιστα, πως το κτύπησαν στο πρόσωπο και τον ψέκασαν με ένα άγνωστο χημικό, ενώ του έδεσαν ένα σκοινί γύρω από τον λαιμό του. Όταν οι καταγγελίες αποδείχθηκαν ψεύτικες, ο Σμόλετ συνελήφθη.

Στο δικαστήριο, ωστόσο, αθωώθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο γενικός εισαγγελέας του Ιλινόις ξεκίνησε τον Αύγουστο έρευνα για τους χειρισμούς του τοπικού εισαγγελέα, ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση Σμόλετ. Ο κ. Webb ανακάλυψε πολλά κενά. Ως εκ τούτου, επανέφερε την υπόθεση στο προσκήνιο, συνέταξε δικογραφία για έξι κατηγορίες και η δίκη ορίστηκε για τις 24 Φεβρουαρίου.

Επίσης, ο Δήμος του Σικάγο διεκδικεί το ποσό των 130.000 δολαρίων από τον ηθοποιό, προκειμένου να καλυφθούν οι μισθοί και τα έξοδα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην έρευνα για τις ψεύτικες καταγγελίες του, καθώς θεωρούνται λεφτά που έδωσαν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι για μία απάτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης