«Κεραυνοί» της Σελένα Γκόμεζ κατά του Instagram: Μας καταστρέφει, μακάρι να έκλεινε

«Κεραυνοί» της Σελένα Γκόμεζ κατά του Instagram: Μας καταστρέφει, μακάρι να έκλεινε

Παρά το γεγονός ότι η Σελένα Γκόμεζ είναι η τέταρτη σε followers διασημότητα στο Instagram

gomez-selena
Μπορεί η Σελένα Γκόμεζ να είναι η τέταρτη σε αριθμό followers στο Instagram διασημότητα ωστόσο σε συνέντευξή της δηλώνει «μακάρι να μην υπήρχε».

Η 27χρονη τραγουδίστρια υποστηρίζει στο περιοδικό Dazed ότι το Instagram ασκεί μεγάλη πίεση στους ανθρώπους να συμβιβάζονται και να μην γιορτάζουν ό,τι τους κάνει μοναδικούς.

Στην ερώτηση, δε, τι θα έκανε αν υπήρχε ένα κουμπί για να εξαφανιστεί τελείως η εφαρμογή αυτή, η Σελένα Γκόμεζ απαντά: Πιστεύω ότι αρκετοί άνθρωποι θα με μισούσαν επειδή λέω "ναι".

«Θα ήταν ευχής έργον αν υπήρχε ένα πιο ισορροπημένο μέσο αλλά θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι το Instagram δεν καταστρέφει τη γενιά μου, την ταυτότητά της» προσθέτει.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, μάλιστα, ότι αυτός ήταν ο λόγος που έδωσε τον τίτλο Rare (μτφ. Σπάνιο) στον τελευταίο της δίσκο. «Υπάρχει τεράστια πίεση να μοιάζουν όλοι ίδιοι» λέει χαρακτηριστικά.

Η Σελένα Γκόμεζ το 2018 είχε ξεκινήσει ένα «διάλειμμα» από το Instagram και το Twitter εξομολογούμενη ότι η επιστροφή της και στα δύο social media ήταν «τρομακτική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης