YFSF: Οι κυβερνήσεις (και όχι μόνο) πέφτουνε, μα η Μπεκατώρου μένει

YFSF: Οι κυβερνήσεις (και όχι μόνο) πέφτουνε, μα η Μπεκατώρου μένει

Το κείμενο διαβάζεται με μουσική υπόκρουση το σήμα κατατεθέν που ακούγεται στη διάρκεια της τελικής βαθμολογίας: το «Show Stopper»-στην instrumental version- από το γυναικείο συγκρότημα Danity Κane που κυκλοφόρησε το 2006 και έχει ταυτιστεί με το «σαδιστικό» λίκνισμα της παρουσιάστριας όσο ανακοινώνει τα αποτελέσματα

yfsf
Το Τριώδιο ανοίγει την Κυριακή. Την άλλη Κυριακή ξεκινάει και το «Your Face Sounds Familiar». Κυριακή του Ασώτου, 16 Φεβρουαρίου στις 20.45. Σατανική σύμπτωση ή μάλλον σωστός προγραμματισμός, μια που ο 6ος κύκλος του YFSF θα πάρει φόρα από τον ρυθμό του Καρναβαλιού;

Γιατί τι είναι το ΥFSF; Ένα celebrity talent show μεταμφιέσεων, μιμήσεων και στην ιδανική εκδοχή του, κανονικών “μεταλλάξεων”. «Κάποιον μου θυμίζεις» θα μπορούσαμε να μεταφράσουμε στα ελληνικά το πρωτότυπο ισπανικό format «Tu Cara Me Suena» που ξεκίνησε το 2011 και δύο χρόνια μετά, τον Απρίλιο του 2013 έγινε η νέα κυριακάτικη συνήθεια και στην ελληνική τηλεόραση.
Epitropi-Face


12 θριαμβευτικές- στην τηλεθέαση- Κυριακές εξασφάλισε εκείνη η πρώτη σεζόν στον ΑΝΤ1. Μπορεί να μη συνέχισε ο Γεράσιμος Γεννατάς στην κριτική επιτροπή και του δεύτερου κύκλου που ακολούθησε, αλλά ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Μπέσυ Μάλφα και η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν κουνήθηκαν από τις καρέκλες τους. Ο τέταρτος της παρέας, στα 13 επεισόδια την άνοιξη του 2014, ήταν ο πλέον αρμόδιος, ο master του είδους Τάκης Ζαχαράτος.
Τάκης Ζαχαράτος Η είσοδος ως Άννα Βίσση στην πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar
Κλείσιμο

Ο Θανάσης Αλευράς ο νικητής του πρώτου κύκλου είχε πάρει πλέον το εισιτήριο της αναγνωρισιμότητας μετά από ένα tour de force μεταμφιέσεων: από Πασχάλη και Κώστα Χατζή μέχρι Στέλλα Κονιτοπούλου και Πόλυ Πάνου. Επικές στιγμές, ο Κώστας Μαρτάκης ως Μαρινέλλα αλλά και ως Mariah Carey, όπως και ο Κρατερός Κατσούλης φτυστός Διονύσης Σαββόπουλος.

0ALX7429

Η 10άδα του 2ου κύκλου είχε τον  Γιάννη Σαββιδάκη που αναδείχθηκε τελικά και νικητής ανάμεσα στους: Κώστα Δόξα -ο άνθρωπος που απο Γωγώ Τσαμπά έγινε Julio Iglesias και την επόμενη Κυριακή Πέτρος Γαϊτάνος-,  Λευτέρη Ελευθερίου, Παντελή Καναράκη, Ελευθερία Ελευθερίου, Σοφία Βόσσου -ξεκαρδιστική Φιλιώ Πυργάκη μεταξύ άλλων-, Άρη Πλασκασοβίτη, Μπέττυ Μαγγίρα -αξεπέραστη Liza Minnelli αλλά και Diana Ross-, Σοφία Κουρτίδου -σπαρταριστή Μπέσσυ Αργυράκη- και Βανέσα Αδαμοπούλου.


IMG_6240_ready_small

0 3ος κύκλος επιστρέφει 2 χρόνια μετά, τον Απρίλιο του 2016 και η έκπληξη δεν έρχεται από τους διαγωνιζόμενους, αλλά από την επιτροπή: Σταμάτης Φασούλης, Πέτρος Φιλιππίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Μουτσινάς. Διαγωνίζονται ο  Γιάννης Κρητικός, που είναι και ο νικητής, Αποστολία Ζώη -απίθανα σέξι Beyoncé αλλά και Καλομοίρα-,  Δήμος Μπέκε, Ματθίλδη Μαγγίρα -πραγματικά χωρίς λόγια Conchita Wurst, Edith Piaf, Πόλυ Πάνου και Ρένα Βλαχοπούλου- Βαλάντης, Σταμάτης Γαρδέλης, Josephine, Όθωνας Μεταξάς, Ελένη Καρακάση και Βαλέρια Κουρούπη.

To trailer του Your face sounds familia

Ο Σταμάτης Φασουλής αποδέχεται την πρόκληση και παραμένει στην επιτροπή και την επόμενη σεζόν, πλάι στην Έλλη Κοκκίνου όμως, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Νίκο Μουτσινά οι οποίοι δεν ξέρουν συχνά σε ποιον να πρωτοδώσουν το 12άρι τους. Ο νικητής  Γιάννης Χατζηγεωργίου έχει ισχυρό ανταγωνισμό από τους: Ησαΐα Ματιάμπα -αδιαπραγμάτευτος ως Adele-,  Άρη Μακρή, Παρθένα Χοροζίδου, Δημήτρη Μακαλιά-cool Κωστής Μαραβέγιας-, Αντώνη Δόμινο, Κόνι Μεταξά, Ιρένε Τροστ, Γιάννη Χατζόπουλο και Σαμπρίνα -ξεκαρδιστική ως Μάρθα Καραγιάννη.


58751211_1084364208353984_5405648200977612800_o

Quiz: Ποιος είναι ο πιο στυλάτος και ποιος αργεί περισσότερο να έρθει;; 🤔🤔 Δείτε τι μας απάντησαν οι ίδιοι οι κριτές! #Yfsf_Ant1

Δημοσιεύτηκε από ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar στις Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

Το 2018 οι fans παθαίνουν στερητικό χωρίς YFSF που επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2019, μαγνητοσκοπημένο μεν -όλα τα προηγούμενα χρόνια μεταδιδόταν live- αλλά με συνασπισμό stars στην επιτροπή δε: Γιώργος Μαζωνάκης, Μιμή Ντενίση, Αλέξης Γεωργούλης, Δημήτρης Σταρόβας. Ο Ίαν Στρατής βγαίνει νικητής με τους: Κατερίνα Στικούδη -εντυπωσιακή Αλίκη Βουγιουκλάκη με μπικίνι στο «Είναι το στρώμα μου μονό»-, Αργύρη Αγγέλου -μεταλλαγμένος σε Cher-, Μελίνα Μακρή -απίστευτη ως Θέμης Αδαμαντίδης-, Ευθύμη Ζησάκη, Εύα Τσάχρα -συγκινητική Μαρία Κάλλας-,  Βαγγέλη Παναγόπουλο, Ελένη Φιλίνη, Πασχάλη Τσαρούχα -ανεπανάληπτο  Keith Flint των Prodigy-, Χρύσπα -ως αισθησιακή Jessica Rabbit- να κλέβουν εντυπώσεις και βαθμούς, ανάλογα με τα κέφια του buzzer. Του "σατανικού" buzzer που αποφασίζει κάθε εβδομάδα σε ποιο σώμα θα «μπει» ο κάθε διαγωνιζόμενος.


ΥFSF_Μπεκατωρου

«Αποχαιρετούμε τη Μαρία Μπεκατώρου και υποδεχόματσε τη... Μαρία Μπεκατώρου»
«Το YFSF είναι ένα σόου που έχει χαρακτηρίσει την πορεία μου στην τηλεόραση, αλλά και την αρχή της πολύχρονης συνεργασίας μου με τον ΑΝΤ1» έχει πει η παρουσιάστρια που έχει ταυτιστεί με το επιτυχημένο σόου. Σαν έτοιμη για όλα, σέρνει πρώτη το χορό του κεφιού, έχει πάντα έναν καλό λόγο να πει στον καθένα -ακόμη κι αν η προσπάθεια δεν έχει εξασφαλίσει το καλύτερο σκηνικό αποτέλεσμα- συμπάσχει με τις απρόβλεπτες επιλογές του buzzer, ξεσηκώνει το κοινό στο πλατό και ετοιμάζεται να το ξανακάνει φέτος για μία ακόμη χρονιά.
Είναι η μακροβιότερη παρουσία σε αυτό το σόου-υπερπαραγωγή, όπου οι μακιγιέρ, οι στιλίστες, οι κομμωτές,  οι vocal και acting coaches, οι χορογράφοι και όλοι οι άνθρωποι της απαιτητικής παραγωγής είναι οι αφανείς πρωταγωνιστές.


YFSF_κριτικη_επιτροπη

Φέτος, για 6η σεζόν στη σειρά, η Μαρία Μπεκατώρου καλωσορίζει τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην επιτροπή, πλάι στους “παλιούς”Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα αλλά και τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος παρά τις έντονες αντιδράσεις για την παράλληλη θητεία του ως Ευρωβουλευτής, δεν θέλει να εγκαταλείψει τη θέση του κριτή. Στη διαγωνιστική 10άδα φέτος βρίσκονται οι: Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη,  Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη,  Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος,   Τάνια Μπρεάζου,   Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.



Ύστερα από 5 σεζόν, 50 διάσημους διαγωνιζόμενους,  16 εξίσου διάσημους κριτές, 1 παρουσιάστρια και 63 επεισόδια μέχρι την επόμενη πρεμιέρα,  το μόνο που μπορεί κάποιος να προσθέσει για το YFSF είναι αυτό που  λένε συνήθως: «Η επιτυχία δεν κρίνεται. Απλά, αναλύεται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης