YFSF: Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει πρώτη φορά με τους 10 νέους παίκτες

YFSF: Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει πρώτη φορά με τους 10 νέους παίκτες

Το celebrity show μεταμφιέσεων επιστρέφει από την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στον ΑΝΤ1

Maria_Mpekatorou1
Το επιτυχημένο «Your Face Sounds Familiar» με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, καινούρια πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις, δίνει και φέτος για 6η σεζόν ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1. Η Μαρία Μπεκατώρου έχοντας πλάι της την κριτική επιτροπή: Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου θα έχουν κάθε ευκαιρία να εντυπωσιαστούν από τους 10 διάσημους διαγωνιζόμενους: Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λάμπη Λιβιεράτο, Δανάη Λουκάκη, Στέφανο Μουαγκέ, Ηλία Μπόγδανο, Τάνια Μπρεάζου, Νικόλα Ραπτάκη και Γιώργο Χρανιώτη.
Η Άννα Βλαβιανού, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1, κοινοποίησε μέσω instagram την πρώτη φωτογραφία από την πρώτη συνάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου με τους διάσημους συμμετέχοντες, σχολιάζοντας «Πρώτη συνάντηση #yfsf_ant1 . Και οι 10 συμμετέχοντες είναι υπέροχοι! Η @mariampekatwrou το κορίτσι που όλοι αγαπάμε! @ant1tv #yfsf_ant1 #comingsoon».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πρώτη συνάντηση #yfsf_ant1 . Και οι 10 συμμετέχοντες είναι υπέροχοι! Η @mariampekatwrou το κορίτσι που όλοι αγαπάμε! @ant1tv #yfsf_ant1 #comingsoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vlavianou (@annavlavianou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης