BAFTA 2020: Η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον «πρωταγωνίστρια» στο κόκκινο χαλί

BAFTA 2020: Η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον «πρωταγωνίστρια» στο κόκκινο χαλί

Απόψε η 73η τελετή απονομής των Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου - Η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την αέρινη μάξι τουαλέτα της

22229225
Λαμπερή είσοδο, μεταφορικά και κυριολεκτικά, έκανε απόψε η Κέιτ Μίντλετον στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου για την απονομή των Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA).

Με αέρα πρωταγωνίστριας η 38χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ περπάτησε στο κόκκινο χαλί και «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση. Για την ξεχωριστή βραδιά των πιο σημαντικών βραβείων του ευρωπαϊκού κινηματογράφου η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να φορέσει αέρινη λευκή μάξι τουαλέτα με χρυσούς ιβίσκους του αγαπημένου της οίκου, Alexander McQueen.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με ένα σετ σκουλαρίκια και μενταγιόν του γαλλικού οίκου Van Cleef & Arpels και συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα χρυσό clutch της Βρετανίδας σχεδιάστριας Άνια Χίντμαρχ και γόβες, επίσης, σε χρυσαφί απόχρωση του Τζίμι Τσου, αγαπημένου σχεδιαστή παπουτσιών της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον εμφανίζεται με την εντυπωσιακή τουαλέτα του οίκου Alexander McQueen. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε βάλει την ίδια τουαλέτα το 2012 σε επίσημο ταξίδι στη Μαλαισία και μάλιστα, η τουαλέτα είχε δημιουργηθεί τότε κατά παραγγελία, καθώς ο ιβίσκος είναι το εθνικό λουλούδι της ασιατικής χώρας.

Στα φετινά βραβεία BAFTA η διοργανωτική επιτροπή ζήτησε από τους celebrities που θα παραστούν να φορέσουν κάτι που, ήδη, έχουν ξαναφορέσει, να νοικιάσουν τα ρούχα τους ή να βάλουν κάτι vintage και έτσι, ήταν αναμενόμενο πως η σύζυγος του δεύτερου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας θα έδινε το «καλό παράδειγμα». Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι επί δέκα χρόνια πρόεδρος του θεσμού και το ζευγάρι παρευρίσκεται κάθε χρόνο στα BAFTA.

Το «παρών» στα BAFTA έδωσαν, επίσης, πολλά μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον, που ξεχώρισε με ροζ μάξι τουαλέτα με φτερά στο κάτω μέρος, η Σίρσα Ρόναν με μαύρη μάξι τουαλέτα, η Ρενέ Ζελβέγκερ με σατέν στενή τουαλέτα σε ροζ απόχρωση και η Φλόρενς Πιου με «ιδιαίτερη» φούξια τουαλέτα.

Κλείσιμο
22229226





Η ταινία «Joker» με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ, που έχει συζητηθεί για την συγκλονιστική του ερμηνεία, συγκεντρώνει 11 υποψηφιότητες για τα αποψινά βραβεία ενώ η ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» διεκδικεί 10 βραβεία, μεταξύ των οποίων, καλύτερης ταινίας Α' ανδρικού ρόλου για τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και Β' ανδρικού ρόλου για τον Μπραντ Πιτ.

bafta-1
bafta-2
bafta-3
bafta-4
bafta-5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης