ΣΚΑΪ - Κανάκης: Ραντεβού... στα δικαστήρια

ΣΚΑΪ - Κανάκης: Ραντεβού... στα δικαστήρια

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο σταθμός του Νέου Φαλήρου απαντά στον παρουσιαστή  και εκφράζει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, όπου  έκανε γνωστό ότι θα προσφύγει ο Αντώνης Κανάκης

kanakis534
Αν και μέχρι στιγμής ο ΣΚΑΪ δεν είχε τοποθετηθεί επίσημα για την λύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη, το απόγευμα της Τετάρτης αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μία λιτή ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Η ανακοίνωση ήλθε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό από την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, ότι ο παρουσιαστής θα κινηθεί νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα η δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» στο Star ανέφερε τα εξής:

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια». Η συνέχεια της διαμάχης φαίνεται ότι θα πάρει πολύ χρόνο και σε πρώτη φάση θα διεξαχθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης