Η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη μάχη που δίνει η μητέρα της με τον καρκίνο

Η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη μάχη που δίνει η μητέρα της με τον καρκίνο

«Τα συμπτώματα για το τι περνάει κάποιος όταν έχει έναν όγκο στον εγκέφαλο δεν είναι τίποτα από αυτό που έχουμε περάσει ποτέ με τον καρκίνο της πριν», είπε η τραγουδίστρια

andreaswift
Τις πιο δύσκολες και επώδυνες ώρες της ζωής της βιώνει η Τέιλορ Σουίφτ το τελευταίο διάστημα καθώς η μητέρα της δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η 62χρονη Άντρεα Σουίφτ μετά τη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα δεμένη με τη μητέρα της, αποφάσισε να σταματήσει τις εμφανίσεις της για να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Variety» για το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε για τη μητέρα της: «Περνούσε από χημειοθεραπεία και αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο πράγμα για να περάσει κάποιος. Ενώ έκανε τη θεραπεία, βρήκαν έναν όγκο στον εγκέφαλο. Και τα συμπτώματα για το τι περνάει κάποιος όταν έχει έναν όγκο στον εγκέφαλο δεν είναι τίποτα από αυτό που έχουμε περάσει ποτέ με τον καρκίνο της πριν».

Όσο για την απόφαση της να ακυρώσει τις συναυλίες της, εξήγησε: «Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί, δεν γνωρίζουμε τι θεραπεία θα ακολουθήσουμε. Έπρεπε όμως να πάρω μια απόφαση αυτή τη στιγμή, μέχρι να δούμε τι θα γίνει».


Taylor Swift’s Mom Has Been Diagnosed With Brain Cancer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης