Χάρις Αλεξίου: Έτσι αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο

Χάρις Αλεξίου: Έτσι αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο

Η ερμηνεύτρια ανάρτησε στο Facebook ένα σπάνιο βίντεο με την ίδια να τραγουδά και τον συνθέτη να την συνοδεύει στο πιάνο

Αλεξιου_Μικρουτσικος_2

«Μού λείπεις εσύ, ναι μού λείπεις εσύ και μοιάζω να είμαι σαν χαμένο νησί...»: με αυτούς τους στίχους και μ' ένα αρχειακό βίντεο που την δείχνει να ερμηνεύει το συγκεκριμένο τραγούδι, συνοδευόμενη από τον Θάνο Μικρούτσικο στο πιάνο, εξέφρασε τα συναισθήματά της για την μεγάλη απώλεια του σπουδαίου συνθέτη η Χάρις Αλεξίου.

Χαμένο Νησί,Το Καλοκαιράκι~Χάρις Αλεξίου,Θάνος Μικρούτσικος

Η ερμηνεύτρια, η οποία είχε κάνε σημαντικές δισκογραφικές συνεργασίες με τον Θάνο Μικρούτσικο, μεταξύ των οποίων και οι δίσκοι «Η αγάπη είναι είναι ζάλη» και «Κρατάει Χρόνια Αυτή η Κολώνια» ανάρτησε, το βράδυ της Πέμπτης, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, το συγκινητικό αυτό βίντεο που χρονολογείται από το 1986. Πρόκειται για απόσπασμα από την δημοφιλή εκπομπή της ΕΡΤ «Κυριακάτικα», που παρουσίαζαν, στα μέσα της δεκαετίας του '80, ο Δημήτρης Κωντσαντάρας και η Έλενα Ακρίτα.

Με φόντο ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό η Χαρούλα τραγουδά και ο Μικρούτσικος την συνοδεύει παίζοντας με πάθος στο πιάνο και σιγοψιθυρίζοντας τους στίχους του τραγουδιού του αδελφού του, Ανδρέα Μικρούτσικου, που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία την εποχή εκείνη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης