Γιατί ο Τζέιμς Μποντ δεν μπορεί να είναι γένους θηλυκού

Γιατί ο Τζέιμς Μποντ δεν μπορεί να είναι γένους θηλυκού

«Μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα αρκεί να είναι άντρας» δηλώνει η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπροκόλι

daniel-craig-lifojpg
Ως πράκτορας 007, ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρέγκ φορά για τελευταία φορά το κοστούμι του Τζέιμς Μποντ, στην ταινία «No Time To Die», που θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στη «μεγάλη οθόνη» στις 2 Απριλίου.

Αν και υπήρξαν φήμες ότι ο διάδοχός του ως Τζέιμς Μποντ θα μπορούσε να είναι γυναίκα, η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι απέρριψε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μιλώντας στο περιοδικό «Variety», η παραγωγός ήταν κατηγορηματική.

«Μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα, αρκεί να είναι άνδρας»....

«Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργούμε νέους χαρακτήρες για τις γυναίκες - ισχυρούς γυναικείους χαρακτήρες. Δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα να παίρνω έναν ανδρικό χαρακτήρα και να τον δίνω σε γυναίκα (...) Νομίζω ότι οι γυναίκες έχουν πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτό», υποστηρίζει η Μπάρμπαρα Μπροκόλι.

Τις φήμες για θηλυκό Τζέιμς Μπόντ πυροδότησε η αποκάλυψη ότι η μαύρη ηθοποιός Λασάνα Λιντς θα ενσαρκώσει ρόλο κατασκόπου στη νέα ταινία.

Η Λιντς θα εμφανιστεί σε βασική σκηνή στην αρχή της νέας ταινίας και θα είναι επιφορτισμένη με τον εντοπισμό του Ντάνιελ Κρεγκ ενώ θα θα προσπαθεί να πείσει προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση για μία νέα αποστολή.

Οι δηλώσεις της Μπρόκολι δεν προκαλούν έκπληξη αφού και στο παρελθόν είχε ξεκαθαρίσει «ο Τζέιμς Μποντ δημιουργήθηκε ως άντρας και θα παραμείνει άντρας».

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι ο Ντάνιελ Κρέιγκ δέχτηκε ισχυρές πιέσεις για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ για πέμπτη φορά .

Κλείσιμο
«Επιμένει ότι η φετινή του εμφάνιση θα είναι η τελευταία του. «Είμαι σε απόλυτη άρνηση γι΄αυτό και εξακολουθώ να το αρνούμαι. Είναι πολύ τραυματικό για μένα», υποστήριξε η παραγωγός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης