Αντώνης Ρέμος: Βackstage από το video clip για τη νέα του επιτυχία «Όλα τα Δάκρυα»

Αντώνης Ρέμος: Βackstage από το video clip για τη νέα του επιτυχία «Όλα τα Δάκρυα»

To κινηματογραφικό  music videο γυρίστηκε πριν από λίγες μέρες στην Αράχωβα και θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή

unnamed__4_
Η δυνατή ερωτική μπαλάντα του Αντώνη Ρέμου «Όλα τα Δάκρυα» -σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Νίκου Μωραΐτη- που κυκλοφορεί από την Panik Records, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, παραμένοντας σταθερά στο top10 του ελληνικού official IFPI Airplay Chart by Media Inspector. Επίσης, το lyric video του τραγουδιού μπήκε στις τάσεις του YouTube και μετρά 1,5 εκατομμύρια views.
unnamed__2_
unnamed__3_



Τα δυνατά συναισθήματα του «Όλα Τα Δάκρυα» μεταφέρονται μέσα από ένα ατμοσφαιρικό music video, που θα «ανέβει» στο κανάλι της Panik Entertainment Group στο YouTube ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του Αντώνη Ρέμου, αυτή την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, στις 13:00, καθώς και στο http://www.remosmusic.com.

Τα γυρίσματα του video έγιναν για δύο ημέρες στην Αράχωβα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δημολίτσα.
unnamed
unnamed__1_
Κλείσιμο

Αυτή την περίοδο, ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει τις επιτυχημένες sold out εμφανίσεις του στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι εμφανίσεις θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιανουαρίου και στη συνέχεια ο αγαπημένος ερμηνευτής θα πραγματοποιήσει το «Live Experience Tour 2020», μία μεγάλη χειμερινή περιοδεία ανά την Ελλάδα, με αφετηρία την Αθήνα και το στάδιο Τae Κwon Do, στις 12 Φεβρουαρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης