Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης μιλά για το YFSF: «Προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη»

Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης μιλά για το YFSF: «Προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη»

 «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα» δήλωσε μεταξύ άλλων 

georgoulis_
O Αλέξης Γεωργούλης όπως έγινε γνωστό από τον ANT1 θα συμμετέχει και φέτος στην κριτική επιτροπή του YFSF, ωστόσο η παρουσία του έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και αντιδράσεις, καθώς παράλληλα είναι και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη» τόνισε ο Έλληνας ευρωβουλευτής μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, οι μηνιαίες απολαβές του Αλέξη Γεωργούλη ως ευρωβουλευτής ανέρχονται στα 20.000 ευρώ, αλλά όπως σχολιάζει ο ίδιος: «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Από τότε που εξελέγη ευρωβουλευτής, αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, ο ηθοποιός έχει μιλήσει τέσσερις φορές στην ολομέλεια και έχει συνυπογράψει 8 ψηφίσματα γενικού περιεχομένου. Είναι μέλος σε δύο επιτροπές, αναπληρωματικό μέλος σε ακόμη τέσσερις και έχει υποβάλει 8 ερωτήσεις.

Κλείσιμο
Στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τη συμμετοχή «Your Face Sounds Familiar», ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει λόγο «κανιβαλισμό» και σχολιάζει πως έχει αναπτύξει «αντισώματα» στο μπούλινγκ και στο τρολάρισμα. Σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Αλέξης Γεωργούλης πρέπει να δηλώσει και τη δεύτερη απασχόλησή του.



peoplegreece.com: Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για τη συμμετοχή του στο YFSF
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης