Τηλεθέαση: Απόλυτος νικητής το «My Style Rocks» στην πρώτη μονομαχία

Τηλεθέαση: Απόλυτος νικητής το «My Style Rocks» στην πρώτη μονομαχία

Το ριάλιτι μόδας φλέρταρε σε τέταρτο ακόμα και με το 30% σημειώνοντας διαφορά που ξεπέρασε και τις 10 μονάδες από τους αντιπάλους του

My_Style_Rocks
Με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης λόγω πρεμιέρας αλλά και λόγω μεγάλης αναμονής το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» πήρε ξεκάθαρη πρωτιά με ποσοστά που ξεπέρασαν το 22% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πολύ πίσω τις εκπομπές του ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ φλέρταρε σε τέταρτο ακόμα και με το 30% σημειώνοντας διαφορά που ξεπέρασε και τις 10 μονάδες από τα τηλεπαιχνίδια που προσπάθησαν να του αντισταθούν.

Η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing» στον ΑΝΤ1 παρά το γεγονός ότι έδωσε πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο περιορίστηκε στο 13,7% ενώ και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha σημείωσε μέσο όρο 15,3%.

Φυσικά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι επρόκειτο για πρεμιέρα, η οποία παραδοσιακά σημειώνει υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με τις επόμενες προβολές. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να φανεί ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην απογευματινή ζώνη και η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης