My Style Rocks: Η «καρακαλτάκα», η κακή αντιγραφή της Καρντάσιαν και οι άσοι που έπεφταν «βροχή»

My Style Rocks: Η «καρακαλτάκα», η κακή αντιγραφή της Καρντάσιαν και οι άσοι που έπεφταν «βροχή»

Δεν ενθουσίασε η πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας το οποίο θύμισε έντονα τα προηγούμενα ενώ τα φαβορί απογοήτευσαν κριτές και κοινό με άστοχες εμφανίσεις

styl-reock1
Είναι από τα τηλεοπτικά προγράμματα που, αν μπορούσαν να εξαργυρώσουν τα σχόλια των κοινωνικών δικτύων και τα κείμενα των ιστοσελίδων, δεν θα χρειαζόταν το ραβασάκι της Nielsen. Περίπου 7.200 tweets γράφτηκαν για την πρεμιέρα ενός προγράμματος που ποτέ δεν έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης αλλά πάντα απασχολούσε και πυροδοτούσε συζητήσεις, σχόλια και φυσικά την αναπαραγωγή αποσπασμάτων.

Το «My Style Rocks» επέστρεψε και όλα τα παραπάνω συνέβησαν. Στην πρώτη της εμφάνιση ως παρουσιάστρια η Κατερίνα Στικούδη δεν ενθουσίασε ούτε για το στυλ της αλλά ούτε και για τον τρόπο παρουσίασης. Κάποιοι χαρακτήρισαν την εμφάνισή της ως και απογοητευτική ενώ δεν έλειψαν και κάποια χιουμοριστικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα που ζητούσαν επίμονα την επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

My Style Rocks | Η εντυπωσιακή είσοδος της Κατερίνα Στικούδη | 13/01/2020


Αυστηρή αλλά με επιχειρήματα και ιδιαίτερο στιλ η Έλενα Χριστοπούλου, με χιούμορ και εκκεντρικός ο Λάκης Γαβαλάς ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης ως βετεράνος πλέον ήταν ψύχραιμος παρά τα όσα είδε και άκουσε.

style-twit2
style-twit1
style-twit4
style-twit3
style-twit6
style-twit5
style-twit8
style-twit7
Κλείσιμο


Τα φαβορί δεν τα κατάφεραν

Πρώτη εμφανίστηκε η Στέλλα Πάσσαρη, ή αλλιώς η κολλητή της Ιωάννας Τούνη, η οποία επέλεξε να ντυθεί ως επιβάτης σε ταξίδι μακρινό, μόνο που φόρεσε λάθος ρούχα. Όπως χαρακτηριστικά της είπε ο Λάκης Γαβαλάς, θα έπρεπε να αφαιρέσει ένα σωρό αξεσουάρ προκειμένου να περάσει τον έλεγχο ενώ μία στενή δερμάτινη φούστα με μεγάλο σκίσιμο και ένα καπέλο δεν ήταν και οι πιο επιτυχημένες επιλογές για την περίσταση γι' αυτό και οι άσοι έπεσαν σύννεφο.

My Style Rocks 3 (Στέλλα Πάσσαρη): «Η φούστα φαίνεται φθηνή»!


Εξίσου αρνητικά ή μάλλον περισσότερο, σε σημείο έκρηξης, σχολιάστηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία προκειμένου να εντυπωσιάσει πέταξε το παλτό της στο πάτωμα. «Δεν είμαι προβληματισμένος, είμαι εκνευρισμένος γιατί βλέπω ότι δεν σέβεσαι το παλτό σου. Εγώ δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να πετάει το παλτό του στο πάτωμα έτσι, μόνο κάλτσες πολύ αργά το πρωί μετά από ένα ξενύχτι, υποθέτω. Οπότε, αφού δεν ασχολείσαι εσύ με αυτά που φοράς, δεν ξέρω αν θέλω κι εγώ να ασχοληθώ με αυτά που φοράς», σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ καταπέλτης ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου: «Είσαι ηθοποιός; Θες να σπουδάσεις υποκριτική; Αυτό είναι ρόλος που βλέπουμε όλη αυτή την ώρα ή είναι κανονικό;»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - My Style Rocks Πρεμιερα 13/1/2020


Απογοητευτική και η εμφάνιση της Κιάρας Μαρκέζη - Τσοχατζοπούλου η οποία, όπως εξήγησε, το ντύσιμό της είχε στόχο. Εχει τσακωθεί με το αγόρι της και βγήκε με φίλες της για να τον κάνει να ζηλέψει. Πηγαίνει στο κλαμπ που δουλεύει με μπουστάκι, σούπερ μίνι και μπότες από φίδι ως τον μηρό ενώ έχει φορέσει και μία γούνα. Λογικό και αναμενόμενο να αποδοκιμαστεί και να απογοητεύσει και τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος, όπως εξομολογήθηκε, την γνωρίζει από πολύ μικρή και ένιωσε αμήχανα που έπρεπε να την κριτικάρει αρνητικά.

My Style Rocks 3 (Κιάρα Μαρκέζη): «Έχεις μπερδευτεί, είναι όλα λάθος»!


Η Βασιλική Σουλάνη, για την οποία πολύ εύστοχα είπε η Ελενα Χριστοπούλου «είσαι σχεδόν σαν κοτοπουλάκι», επέλεξε πούπουλα τα οποία κάλυπταν σχεδόν ολόκληρο το ένα πόδι της…

Το κλου της πρεμιέρας ήταν η εμφάνιση της Μαρίας Καζαριάν, η οποία θέλοντας, όπως είπε τουλάχιστον, να μιμηθεί και να αντιγράψει την Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε με τιάρα, με μαύρο μίνι φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ. Η Ελενα Χριστοπούλου την έκρινε αρκετά αυστηρά λέγοντάς της πως έπρεπε τουλάχιστον να φορέσει ψεύτικα οπίσθια, ενώ το twitter πήρε φωτιά καθώς η παίκτρια συχνά πυκνά στραβομουτσούνιαζε και είχε ύφος χιλίων καρδιναλίων.

My Style Rocks 3 (Μαρία Καζαριάν): «Αυτό είναι ένα φόρεμα, δεν υπάρχει κάτι να κρίνω»!


Η νικήτρια της πρεμιέρας ήταν η Αμίνα Χακίμ από τον Βόλο, η οποία, αν και χαρακτηρίστηκε ακόμη και «καρακαλτάκα» λόγω υπερβολικού μακιγιάζ, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία έχοντας επιλέξει το σωστό ντύσιμο για να συναντήσει ως εκπρόσωπος πρακτορείου μοντέλων την Αννα Γουίντουρ.

Η πρώτη εμφάνιση της Αμίνα Χακίμ στο My Style Rocks


My Style Rocks | Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας | 13/01/2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης