Ελένη Τσαλιγοπούλου: Το γράμμα που της έστειλε ο Θάνος Μικρούτσικος και δεν διάβασε ποτέ

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Το γράμμα που της έστειλε ο Θάνος Μικρούτσικος και δεν διάβασε ποτέ

Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες

tsaligopoulou2
Με αφορμή τις εμφανίσεις της στη σκηνή της «Πειραιώς 131» η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποκαλύψε μια άγνωστη ιστορία με τον Θάνο Μικρούτσικο, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τη Μαρία Ζαφείρη.
«Ο Θάνος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς όλων αυτών. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να μιλήσει και στους νεότερους. Αυτή η ποίηση, ο τρόπος ο ηλεκτρισμένος, ο ηλεκτρικός, που κατάφερε να μελοποιήσει όλους αυτούς τους σπουδαίους ποιητές και αυτό νομίζω τον έκανε πάρα πολύ δημοφιλή» είπε η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Και αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: “Έχεις κάτι μαζί μου;”. Του λέω: “Θάνο τι εννοείς; Όχι”. Μου λέει: “Το γράμμα μου δεν το πήρες;”. “Ποιο γράμμα σου Θάνο; Δεν πήρα ποτέ κανένα γράμμα”. Μου λέει: “Πέταξα ένα γράμμα κάτω από την πόρτα σου”. "Σοβαρά το λες; Και δεν το πήρα ποτέ;". Στο γράμμα έγραφε τα συναισθήματά του για μένα, τα οποία μου τα είπε λίγο, κάπως ζορισμένα, γιατί δεν ήθελε να τα λέει με λόγια. Ο αγαπημένος όλων μας...».

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μιλάει για τον Θάνο Μικρούτσικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης