Στην κάμερα του «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε ο Παναγιώτης Πετράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Πέρασα μια ελαφριά κατάθλιψη, τρία χρόνια διήρκεσε. Παρότι έκανα και ψυχοθεραπεία και lifecoaching, τη βοήθεια που πήρα από την προσευχή μου, δεν την πήρα από κάτι άλλο...». Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω και όλες μου τις ελπίδες. Η ελπίδα ότι στην άλλη ζωή υπάρχει κάτι που σε περιμένει που είναι πολύ ανώτερο από αυτήν, δίνει μια εντελώς διαφορετική προοπτική στα πράγματα που συμβαίνουν εδώ».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.