H εγγονή του Ακη στο «My Style Rocks»

Aδελφές και εγγονές γίναν όλες τηλεοπτικές και κάνουν πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου με το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ - Η σύνθεση της εκπομπής φέτος είναι μια έκπληξη με τη συμμετοχή γυναικών πολύ διαφορετικών μεταξύ τους, αλλά κυρίως πολύ ισχυρών σε επιρροή μέσω Instagram, το οποίο καθορίζει πλέον τη δημοτικότητα εντός και εκτός τηλεόρασης

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
KIARATSOXATZOPOULOU
Δεν υπάρχουν πολλά προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση που να μπορούν να συνδυάσουν εύκολα τον εκρηκτικό χαρακτήρα, την πολύπλευρη προσωπικότητα, την εξωτερική εμφάνιση και τις ιδιαίτερες συγγενικές και φιλικές σχέσεις των συμμετεχόντων με πρόσωπα ήδη διάσημα. Θέλει μέθοδο, τύχη και ικανότητα και μια συνταγή σαν αυτή του «My Style Rocks» για να μπορέσει να τα αναμείξει και να τα πλασάρει ως πλεονέκτημα. Και αυτή τη φορά, μετά από μακρά «αγρανάπαυση», η προσμονή για την επιστροφή του «My Style Rocks» είναι μεγάλη. 

Λίγο το γεγονός ότι τα τηλεπαιχνίδια που προβλήθηκαν στη συγκεκριμένη ζώνη δεν συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό, λίγο το ότι στο παρελθόν πολλές ήταν οι παίκτριες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κατάφερναν να δημιουργούν τη λεγόμενη τηλεοπτική ίντριγκα και σίγουρα το ότι η μόδα και η κριτική είναι δύο πτυχές που λατρεύουν οι γυναίκες, δεν θέλει και πολύ για να δημιουργηθεί μια συζήτηση για το πρόγραμμα προτού καν αυτό αρχίσει.

Η ξαφνική αλλαγή πλεύσης του ΣΚΑΪ και η απόφασή του να το εντάξει στο πρόγραμμά του ήταν αποτέλεσμα της κακής πορείας των παιχνιδιών «Boom» και «Guess my age» στους πίνακες τηλεθέασης. Αλλωστε ο Τούρκος παραγωγός όλο αυτό το διάστημα τηρούσε στάση αναμονής περιμένοντας να δει αν οι επιλογές των στελεχών του προγράμματος θα ήταν καλύτερες από τις δικές του προτάσεις.

Τελικά η σχέση των δύο πλευρών αναθερμάνθηκε μετά τον πρώτο «λογαριασμό» της Nielsen και ως αποτέλεσμα το παιχνίδι επιστρέφει. Οπως επέστρεψε και η άλλοτε διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Αλκηστις Μαραγκουδάκη στη θέση της διευθύντριας Επικοινωνίας και Marketing. Είναι γνωστό σε όσους έχουν παρακολουθήσει την πορεία της σχέσης του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ ότι η Μαραγκουδάκη ήταν πάντα μια γυναίκα που τα πήγαινε πολύ καλά με την πλευρά της Acun Medya, ενώ οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρει καλύτερα από εκείνην τα χούγια του Τούρκου μιντιάρχη.

Η επιλογή των παικτριών αλλά και των μελών της κριτικής επιτροπής και της παρουσιάστριας ήταν αποφάσεις που πάρθηκαν από κοινού. Πλέον ο Ατζούν και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να αποφασίζουν ερήμην του ΣΚΑΪ και των επικεφαλής του προγράμματος. Γι’ αυτό και παρά την επιμονή της τουρκικής πλευράς να αναλάβει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την παρουσίαση, τελικά επικράτησε η πρόταση του ΣΚΑΪ για την Κατερίνα Στικούδη. Και όταν η Acun Medya πρότεινε τον Λάκη Γαβαλά ως μέλος της κριτικής επιτροπής, το κανάλι του Φαλήρου επέλεξε την Ελενα Χριστοπούλου -προκαλώντας πολλές αναταράξεις στο STAR- και κατάφερε να μεταπείσει τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν αρνητικός, να δεχτεί να καθίσει για τρίτη φορά στην καρέκλα του κριτή...

tsoxatzo
Κιάρα Τσοχατζοπούλου: Η πρωτοεγγονή του Τσοχατζόπουλου δοκιμάζει την τύχη της στο «My Style Rocks»

Tο ριάλιτι των influencers και των bloggers

Η επιλογή συνεχίστηκε, αυτή τη φορά με τις παίκτριες οι οποίες συνέρρευσαν προκειμένου να αποδείξουν από τηλεοπτικού άμβωνος ότι διαθέτουν στυλ και μάλλον όχι μόνο σε ενδυματολογικό επίπεδο. Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί κάποιες συμμετοχές, ενώ μέχρι αύριο το αργότερο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής της δωδεκάδας. Ενα πρόσωπο το οποίο συζητήθηκε στο παρελθόν καθώς είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model» είναι η Κιάρα Τσοχατζοπούλου, το πρώτο εγγόνι του Ακη Τσοχατζόπουλου. Η κόρη του γιου του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη γεννήθηκε το 2000, όταν ο παππούς της ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας. Από νωρίς και επηρεασμένη από τις εικόνες που είχε ταξιδεύοντας με τη μητέρα της στον κόσμο της μόδας, η πανύψηλη Κιάρα, η οποία φτάνει το 1,80, αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και να δοκιμάσει το 2018 την τύχη της στο ριάλιτι μοντέλων. Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει και λίγο μετά τον αποκλεισμό της θα δηλώσει: «Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Αγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά ότι δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μού είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου... Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος».

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την κριτική που θα ασκήσει στην Κιάρα η μάνατζερ της Ηλιάνας, Ελενα Χριστοπούλου. Μια παλιά γνώριμη είναι η Μαρία Καζαριάν, 25 ετών, η οποία είναι η αδελφή της νικήτριας του περσινού GNTM, Ειρήνης Καζαριάν. Εντυπωσιακή σε εμφάνιση η Μαρία, ήδη από το τρέιλερ δηλώνει αποφασισμένη να κερδίσει την πρώτη θέση, αφού, όπως λέει, η νίκη είναι στο DNA της οικογένειας Καζαριάν! Το αντίπαλον δέος έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και λέγεται Στέλλα Πάσσαρη. Θεωρείται ήδη από τα φαβορί του παιχνιδιού. Μαζί με την κολλητή φίλη της Ιωάννα Τούνη διατηρούν κατάστημα με ρούχα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που τις ένωσε είναι η μεγάλη αγάπη που τρέφουν για τη μόδα. Με την ίδια χαρακτηριστική άνεση δηλώνει κι εκείνη ότι το στυλ της είναι τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό που με άνεση θα στεφθεί νικήτρια του φετινού «My Style Rocks».
Κλείσιμο
kazarian
Μαρία Καζαριάν: «Το αρμένικο DNA είναι φτιαγμένο για να κατακτά την κορυφή», λέει η αδελφή της νικήτριας του περσινού GNTM

Η διαφορετικότητα και το εισιτήριο για την TV

Ωδή στη διαφορετικότητα και από το πλατό του «My Style Rocks». Η 36χρονη Κορίνα Αδραμιτίδου, αν και σπούδασε Πληροφορική, το εν λόγω επάγγελμα δεν τη συγκινούσε. Ετσι, σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε να δουλεύει σε κατάστημα ρούχων Ελλήνων σχεδιαστών. Αγάπησε τόσο πολύ αυτή τη δουλειά ώστε σήμερα, 16 χρόνια μετά, εξακολουθεί να εργάζεται εκεί. Οπως εξομολογείται στο βιογραφικό της σημείωμα, δήλωσε συμμετοχή στο «My Style Rocks» γιατί πιστεύει πως μια γυναίκα με παραπάνω κιλά μπορεί να έχει και στυλ και άποψη. Δεν την ενοχλεί η καλοπροαίρετη κριτική για το στυλ της, καθώς πιστεύει πως την κάνει καλύτερη, ωστόσο δηλώνει αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να σχολιάσει κακόβουλα τα κιλά της.

Η Αμίνα Χακίμ, 33 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Η μητέρα της ήταν Βολιώτισσα και ο πατέρας της Σύρος. Ο πρώτος στόχος της ήταν να ασχοληθεί με την υποκριτική, την οποία σπούδασε, αλλά τελικά δεν την ακολούθησε μια και την κέρδισε το μόντελινγκ. Η Αμίνα είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Στόχος της στο «My Style Rocks», σύμφωνα με το βιογραφικό της, είναι να δημιουργήσει τα πιο εκκεντρικά looks ώστε να καταφέρει να είναι η νικήτρια του σόου.
gouta
Εφη Γκούτα: Ο πιο δυνατός λογαριασμός στο Instagram έρχεται να δοκιμάσει την επιρροή στο τηλεοπτικό κοινό

Η Τόνια Κούμπα είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Από 5 έως 15 ετών ασχολούνταν με το παιδικό μόντελινγκ και τη διαφήμιση με παρότρυνση του πατέρα της. Πριν από τρία χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, καθώς έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο και τραυματίστηκε σοβαρά στα χείλη. Χρειάστηκαν 8 μήνες εντατικής θεραπείας και επεμβάσεων για να αναρρώσει πλήρως. Δήλωσε συμμετοχή για να δείξει τη διαφορετικότητά της. Στο ίδιο μήκος κύματος και η 28χρονη Κρίστεν Λεωτσάκου, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η μητέρα της έχει καταγωγή από τις Αζόρες και ο πατέρας της είναι Ελληνας. Και οι δύο γιαγιάδες της ήταν μοδίστρες και από εκείνες πήρε τα πρώτα ερεθίσματα σχετικά με τη μόδα. Είναι οπαδός της «θετικής μόδας», ντύνεται δηλαδή αποκλειστικά με μεταχειρισμένα ρούχα ή ρούχα που έχουν φτιαχτεί από οικολογικά υλικά. Αρνείται κατηγορηματικά να επιλέξει εταιρείες ρούχων που απασχολούν παιδιά για να φτιάξουν τα ρούχα τους. Δήλωσε συμμετοχή στο «My Style Rocks» για να αποδείξει ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει τέλειο στυλ, φορώντας ρούχα second hand.




ALEKSA
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η βετεράνος των ριάλιτι επιστρέφει για να βάλει φωτιά στα πλατό του ΣΚΑΪ


Δυνατοί λογαριασμοί και παλιές γνώριμες

Εναν από τους ισχυρότερους λογαριασμούς στο Instagram, με 70.000 followers, έχει η 23χρονη Εφη Γκούτα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας αλλά και μακιγιάζ. Δηλώνει «γνήσια Θεσσαλονικιά», αφού της αρέσει να είναι κάθε στιγμή της ημέρας περιποιημένη και το στυλ της να ανταποκρίνεται πάντα στην τελευταία λέξη της μόδας. Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες και την αισθητική της, μπορεί εύκολα να υποθέσει πως θα είναι από τα κορίτσια που θα προχωρήσουν μέχρι και την τελική φάση του παιχνιδιού. Τέλος, τη δεύτερη εβδομάδα αναμένεται να μπει στο παιχνίδι και η γνωστή στους περισσότερους τηλεθεατές Δήμητρα Αλεξανδράκη. Εχοντας ήδη πάρει μέρος στο πρώτο «Next Top Model» αλλά και στο «Nomads», αυτή τη φορά έρχεται να προκαλέσει αναταράξεις με το στυλ της και στα πλατό του ΣΚΑΪ. Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον. Για πολλούς λόγους.

Δείτε βίντεο: H εγγονή του Άκη στο «My Style Rocks»
H εγγονή του Άκη στο «My Style Rocks»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης