Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε τον καινούργιο χρόνο με τους δύο γιους της και ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους «καλή χρονιά».
Στη φωτογραφία διακρίνονται τα δύο τα παιδάκια και κόβουν όλοι μαζί τη βασιλόπιτα! Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Καλή Χρονιά με υγεία και αγαπη. Σας στέλνω την πιο σφιχτή αγκαλιά».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.