H 61χρονη Μαντόνα έχει σχέση με 25χρονο χορευτή της: Τι αποκαλύπτουν οι γονείς του νεαρού

H 61χρονη Μαντόνα έχει σχέση με 25χρονο χορευτή της: Τι αποκαλύπτουν οι γονείς του νεαρού

Οι γονείς του χορευτή, που είναι νεότεροι από τη Μαντόνα,  δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο του γάμου

0_MADONNAMAIN
Πριν λίγο καιρό η 61χρονη Μαντόνα εθεάθη σε τρυφερό τετ α τετ, σε μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μαϊάμι, με τον 25χρονο χορευτή της Ahlamalik Williams. Οι δυο τους, αν κρίνουμε από τη γλώσσα του σώματος, φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, καθώς ο Williams αγκαλιάζει τρυφερά την τραγουδίστρια με τα χέρια του περασμένα στη μέση της.


Ο Ahlamalik είναι μέλος της χορευτικής ομάδας με την οποία περιοδεύει η Μαντόνα και έχουν ταξιδέψει μαζί σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία από το 2015. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και ο πατέρας του είναι βετεράνος του αμερικανικού ναυτικού. Δημοσίευμα θέλει τη βασίλισσα της pop να έχει εδώ και περίπου ένα χρόνο σχέση μαζί του και μάλιστα να έχει γνωρίσει και τα... πεθερικά της!



Οι  γονείς του νεαρού χορευτή μίλησαν στη Mirror μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών. Ο πατέρας του, βετεράνος πολέμου, είπε πως η Μαντόνα αγαπάει πολύ τον γιο τους και τον θεωρεί έξυπνο και ταλαντούχο. «Μας είπε να μην ανησυχούμε για τον γιο μας. Θα τον έχει μαζί της στην περιοδεία και θα τον προσέχει», μάλιστα μίλησε ανοιχτά και για τη μεγάλη διαφορά που έχει το ζευγάρι.

«Γνωρίζω ότι η διαφορά ηλικία είναι μεγάλη. Η Μαντόνα με περνάει δύο χρόνια και τον γιο μου 36. Τον ρώτησα αν περνάει καλά και εάν είναι ευτυχισμένος. Μου είπε πως ναι. Τότε του είπα να μην έχει κανένα πρόβλημα γιατί η αγάπη δεν κοιτάει χρόνια όταν έχει να κάνει με ενήλικες».  


Στους δημοσιογράφους μίλησε και η μητέρα του νεαρού η οποία δήλωσε πως δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο ενός γάμου. «Γνώρισα τη Μαντόνα μετά από ένα show της περιοδείας Madame X. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της και από τη στιγμή που προσέχει το γιο μας, δεν έχω κανένα θέμα. Το μόνο που θέλω είναι να μην πληγωθεί το παιδί μου».

Κλείσιμο






1_JS201674836
Ο 25χρονος με τους γονείς του


Δείτε βίντεο: H 61χρονη Μαντόνα έχει σχέση με 25χρονο χορευτή της: Τι αποκαλύπτουν οι γονείς του νεαρού
H 61χρονη Μαντόνα έχει σχέση με 25χρονο χορευτή της: Τι αποκαλύπτουν οι γονείς του νεαρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης