X-Factor: Ο Γιάννης Γρόσης από το Κιλκίς ο μεγάλος νικητής

X-Factor: Ο Γιάννης Γρόσης από το Κιλκίς ο μεγάλος νικητής

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που η Δέσποινα Βανδή ανακοινώνει το όνομα του νικητή - Ο 21χρονος από την πρώτη στιγμή ήταν το απόλυτο φαβορί του διαγωνισμού τραγουδιού - Κέρδισε 50.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο

xfactor2
Μετά από τρεις μήνες (πρεμιέρα στις 11/9/ 2019) έπεσε χθες βράδυ η αυλαία του «X-Factor» μέσα από τη συχνότητα του Open και μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Γιάννης Γρόσης που εκπροσωπούσε την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Έχοντας ως αντιπάλους τον Δημήτρη Παπατσάκωνα και τους AC² ο 21χρονος από το Κικλίς από την πρώτη του εμφάνιση στη βραδιά του τελικού έδειξε να μην έχει αντίπαλο καθώς κοινό και κριτική επιτροπή έδειξαν την προτίμησή τους στο πρόσωπό του.

Πώς εξελίχθηκε ο τελικός
Στο πρώτο μέρος του διαγωνιστικού τμήματος, ο Γιάννης Γρόσης, ο Δημήτρης Παπατσάκωνας και οι AC² ερμήνευσαν από ένα τραγούδι και διεκδίκησαν την ψήφο του κοινού.

X Factor Τελικός: Η εμφάνιση των AC2 - The Prayer


Στη συνέχεια, η απαστράπτουσα Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε πως οι AC², από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, δεν θα συνέχιζαν στο δεύτερο μέρος του τελικού.

Κλείσιμο
Δείτε τις πρώτες ερμηνείες των Γιάννη Γρόση και Δημήτρη Παπατσάκωνα

X Factor Τελικός: Γιάννης Γρόσης - (Ένα γράμμα)


X Factor Τελικός: Δημήτρης Παπατσάκωνας - Take me to church

Η μονομαχία των δύο μετά την πρώτη ψηφοφορία
Μετά την πρώτη ψηφοφορία και τον αποκλεισμό των AC², Δημήτρης και Γιάννης έμειναν για να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και του δισκογραφικού συμβολαίου. Ο Δημήτρης Παπατσάκωνας, στη δεύτερή του εμφάνιση, τραγούδησε το «The house of the rising sun» των Animals.

House of the rising sun, από τον Δημήτρη Παπατσάκωνα | Live 10 τελικός | X Factor Greece 2019

Από την πλευρά του ο Γιάννης Γρόσης διάλεξε το τραγούδι «η νύχτα δυο κομμάτια» του Αντώνη Ρέμου.

Η νύχτα δυο κομμάτια, από τον Γιάννη Γρόση | Live 10 τελικός | X Factor Greece 2019


Οι κριτές πήραν τον όπλο τους...
Μετά τις εξαιρετικές ερμηνείες των δύο μονομάχων, οι κριτές ανέβηκαν στη σκηνή και πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό σόου τραγουδώντας επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, πριν επιστρέψει η Δέσποινα Βανδή για να ανακοινώσει το όνομα του νικητή.

Η ανακοίνωση του νικητή στο X Factor
Την ώρα που η Δέσποινα Βανδή καθυστερούσε επίτηδες να ανακοινώσει το όνομα του νικητή, οι κριτές του διαγωνισμού είχαν βγάλει τα κινητά τους για να απαθανατίσουν την στιγμή. Τελικά η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε το όνομα του νικητή του φετινού X Factor και αυτός ήταν ο Γιάννης Γρόσης.

Στη συνέχεια οι συγγενείς του μεγάλου νικητή όρμησαν στη σκηνή για να τον αγκαλιάσουν με τον ίδιο να είναι συγκινημένος και να προσπαθεί να πει δύο λόγια για να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν σε όλη τη διάρκεια του σόου.

Ο Γιάννης Γρόσης νικητής του X Factor | Live 10 τελικός | X Factor Greece 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης