«Καλές γιορτές σε όλους. Προσπαθώ να τα μοιράζομαι όλα με εσάς, αλλά μου είναι δύσκολο, γιατί οι άνθρωποι λένε τα πιο κακόβουλα πράγματα. Αν δεν σας αρέσει μια ανάρτηση, κρατήστε το για τον εαυτό σας και μην ακολουθείτε αυτό το άτομο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπερβαίνετε τα όρια με κακίες και να κάνετε bullying σε ανθρώπους. Μείνετε χαρούμενοι κι ευγενικοί αυτές τις γιορτές και ο Θεός να σας ευλογεί» σχολίασε η 38χρονη ποπ τραγουδίστρια στο instagram, δημοσιεύοντας με εορταστική διάθεση ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.