Η Τέιλορ Σουίφτ κατακεραυνώνει τους «τοξικούς προνομιούχους άνδρες» στη μουσική βιομηχανία

Η Τέιλορ Σουίφτ κατακεραυνώνει τους «τοξικούς προνομιούχους άνδρες» στη μουσική βιομηχανία

Η σταρ επιτέθηκε στον μεγιστάνα μάνατζερ καλλιτεχνών Σκούτερ Μπράουν με τον οποίο είναι σε διαμάχη 

Taylor-Swift
Η σταρ της ποπ Τέιλορ Σουίφτ σε ομιλία της, αφού παρέλαβε το βραβείο του Billboard, Γυναίκα της Δεκαετίας, επιτέθηκε στον μεγιστάνα μάνατζερ καλλιτεχνών, Σκούτερ Μπράουν με τον οποίο είναι σε διαμάχη και επέκρινε όσους στη μουσική βιομηχανία αποτελούν τον «ορισμό του τοξικού προνομιούχου αρσενικού».


Η Τέιλορ Σουίφτ εξήγησε με πάθος τα συνεχή και άδικα δεινά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, όταν προσπαθούν να εισέλθουν στη μουσική βιομηχανία και τόνισε επήλθε μια αλλαγή που «την έχει επηρεάσει προσωπικά». «Αυτός είναι ο ανεξέλεγκτος κόσμος των κεφαλαίων ιδιωτών που εισέρχονται και αγοράζουν τη μουσική μας σαν να είναι ακίνητη περιουσία, ή κάποιο app, ή σειρά υποδημάτων» δήλωσε η τραγουδίστρια.


Τον Ιούνιο, η Τέιλορ Σουίφτ κατηγόρησε τον Σκούτερ Μπράουν για την απόκτηση του μουσικού της καταλόγου από την πρώην δισκογραφική της εταιρεία Big Machine. Η διαμάχη τους συνεχίστηκε, όταν η Σουίφτ κατηγόρησε τον Μπράουν ότι την εμπόδισε να ερμηνεύσει παλιά τραγούδια της. «Αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα χωρίς την έγκρισή μου, τη διαβούλευση ή τη συγκατάθεσή μου», ανέφερε η τραγουδίστρια στην ομιλία της. «Μετά μου στέρησαν τη δυνατότητα να αγοράσω τη μουσική μου» τόνισε.


«Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να αγοράσω τη μουσική μου, ολόκληρος ο κατάλογός μου πωλήθηκε στην Ithaca Holdings του Σκούτερ Μπράουν με συμφωνία που μου είπαν ότι χρηματοδοτήθηκε από την οικογένεια Σόρος, την 23 Capital και τον όμιλο Carlyle. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, κανένας από αυτούς τους επενδυτές δεν έχει έρθει σε επαφή με μένα ή την ομάδα μου άμεσα για θέμα που αφορά την επένδυσή τους. Για να με ρωτήσει πώς μπορεί να αισθάνομαι για τον νέο ιδιοκτήτη της τέχνης μου, της μουσικής που έγραψα, των βίντεο που έχω δημιουργήσει, των φωτογραφιών μου, του σχεδιασμού των άλμπουμ μου» υπογράμμισε.

«Και φυσικά, ο Σκούτερ Μπράουν δεν τηλεφώνησε ποτέ σε μένα ή την ομάδα μου για να συζητήσουμε πριν από την πώληση ή ακόμα και όταν ανακοινώθηκε. Είμαι αρκετά σίγουρη ότι ήξερε ακριβώς πώς θα αισθανόμουν» τόνισε η Τέιλορ Σουίφτ σημειώνοντας ότι αυτό που ήταν υπέροχο ήταν η ανακάλυψη ότι οι γυναίκες στη μουσική βιομηχανία τη στήριξαν και έδειξαν ανοιχτά ότι είναι στο πλευρό της στις πιο δύσκολες στιγμές. «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ποτέ» είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης