Τηλεοπτικά παρασκήνια: Στην ουρά για μια εκπομπή η Στικούδη, η Queen Ντίνα και τα άλλα κορίτσια

Τηλεοπτικά παρασκήνια: Στην ουρά για μια εκπομπή η Στικούδη, η Queen Ντίνα και τα άλλα κορίτσια

Off stage: Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

stikoud-sp
****Μπορεί οι εκπομπές να είναι πολλές και οι θέσεις για παρουσίαση αρκετές ωστόσο πάντα υπάρχουν παρουσιάστριες ή wannabe παρουσιάστριες οι οποίες περιμένουν έξω από την πόρτα μήπως και αυτή ανοίξει. Η απόφαση του ΣΚΑΪ να αναθερμάνει τις σχέσεις του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και να επαναφέρει ριάλιτι και σόους, άνοιξε την όρεξη πολλών.

**** Εν αρχή ην το “My style rocks”. Αν και αρχικά ακούστηκαν πολλά και διαφορετικά ονόματα, τόσο για την παρουσίαση όσο και για την κριτική επιτροπή τελικά όλα αλλάζουν, όσα θεωρούνται “σίγουρα” ξαφνικά βρίσκονται εκτός επιλογών και όλα μέχρι στιγμής είναι “ανοιχτά”. Ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος θεωρούταν σίγουρος δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή καθώς αποφάσισε ότι προτιμά να αφοσιωθεί στην επιχείρησή του ενώ για την θέση της παρουσιάστριας έχουν ακουστεί πολλά και διαφορετικά ονόματα. Ευαγγελία Αραβανή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μπέτυ Μαγγίρα και άλλες πολλές. Η παρουσιάστρια ωστόσο θα είναι η Κατερίνα Στικούδη η οποία μετά από αρκετά χρόνια ξαναμπαίνει σε τέτοιο ρόλο και ρισκάρει να δοκιμαστεί. Πολύ έξυπνη επιλογή. Φυσικά πάντα υποψήφια για ένα ρόλο είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

**** Ο Θανάσης Φουσκίδης, η Τζίνα Μοσχολιού και ο Ντίνος Σιωμόπουλος θα είναι τελικά η τριάδα παρουσίασης της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Mega, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται αρχές του νέου έτους.

**** Πολλά ονόματα ακούγονται και για το Big Brother. Η αλήθεια είναι ότι ραντεβού γίνονται, προτάσεις υπάρχουν, αυτοπροτείνονται πολλοί και πολλές αλλά οι αποφάσεις ακόμη δεν έχουν ληφθεί. Ισως η διαρροή κάποιων ονομάτων από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους δεν βοηθήσει και πολύ πάντως.

**** Με δύο εκπομπές επιστρέφει ο Θέμης Γεωργαντάς στα τηλεοπτικά πλατό. Τα “Παιχνίδια δίχως σύνορα» και το late night show «After Dark» στον ΣΚΑΪ. Καλή αρχή.

Κλείσιμο
**** Πολλοί, μα πάρα πολλοί θέλουν κάτι από την ΕΡΤ. Το θέμα είναι αν πραγματικά η ΕΡΤ χρειάζεται κάτι από αυτούς...

****Ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει υπογράψει συμφωνία με τον ΑΝΤ1. Αυτό σημαίνει πως αν η πρόταση του ΣΚΑΪ και της Acun Medya είναι ενδιαφέρουσα μπορεί πολύ εύκολα να την αποδεχτεί.

**** Το “Λόγω Τιμής” φεύγει, το “Καφέ της Χαράς” έρχεται. Η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου η οποία επέστρεψε μετά από 20 χρόνια ολοκλήρωσε τον κύκλο της και ο Χάρης Ρώμας έρχεται με δύναμη το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου στις 20.45 για να ανοίξει και πάλι το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό καφέ. Για να δούμε...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης