Η Σταρ Ελλάς μιλά για τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία
«Είμαι καλύτερα. Πονάω ακόμα λίγο και είναι πρησμένο το πόδι μου, αλλά συνεχίζουμε κανονικά», είπε η Ραφαέλα Πλαστήρα
Η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα βρέθηκε για δύο μέρες σε αναπηρικό καροτσάκι, όταν έπεσε από το λεωφορείο, επειδή, όπως κατήγγειλε, την έσπρωξε η Μις Αυστραλία. Η ίδια μίλησε για το περιστατικό το πρωί της Τρίτης στο Happy Day:
«Είμαι καλύτερα. Πονάω ακόμα λίγο και είναι πρησμένο το πόδι μου, αλλά συνεχίζουμε κανονικά. Η Μις Αυστραλία με έσπρωξε μέσα στο λεωφορείο και στραβοπάτησα. Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωσα τον πόνο και, όταν γύρισα στο ξενοδοχείο, το πόδι μου είχε πρηστεί.
Δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις μαζί της. Γενικώς, η Αυστραλέζα δεν έχει καλή σχέση με καμία διαγωνιζόμενη, μας κοιτάει όλες με μισό μάτι. Εκείνη δικαιολογήθηκε ότι κάποια άλλη την έσπρωξε».
Η Ραφαέλα Πλαστήρα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World 2019, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.