Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον διαγωνισμό Miss World που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 14 Δεκεμβρίου και ήδη τα μαχαίρια έχουν βγει. Όπως καταγγέλλει με δηλώσεις στην Espresso η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα δέχτηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία Sarah Marschke με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες.
«Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι. Έπαθαν διάστρεμμα. Για δύο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι. Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μια κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμα πιο πολύ για τον τελικό» , είπε χαρακτηριστικά.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.