Ο Γιώργος Μαυρίδης εύχεται καλό χειμώνα, αγκαλιά με την Τσίχλα, τη σκυλίτσα που κακοποίησαν στην Ξάνθη

Ο Γιώργος Μαυρίδης εύχεται καλό χειμώνα, αγκαλιά με την Τσίχλα, τη σκυλίτσα που κακοποίησαν στην Ξάνθη

Η Τσίχλα είναι η γνωστή σκυλίτσα που κακοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες με απίστευτη αγριότητα στην Ξάνθη όταν κάποιος επικίνδυνος την κατέκοψε με ψαλίδι και της έριξε οξύ στο στόμα, με αποτέλεσμα να πάσχει από μεγαοισοφάγο

tsixla
Όσες φορές και να βλέπουμε φωτογραφίες του Γιώργου Μαυρίδη με την αγαπημένη του πια Τσίχλα, την κακοποιημένη σκυλίτσα από την Ξάνθη που υιοθέτησε, δεν τις χορταίνουμε.

Η Τσίχλα είναι η γνωστή σκυλίτσα που κακοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες με απίστευτη αγριότητα στην Ξάνθη όταν κάποιος επικίνδυνος την κατέκοψε με ψαλίδι και της έριξε οξύ στο στόμα, με αποτέλεσμα να πάσχει από μεγαοισοφάγο.

Η Τσίχλα, παρόλο που δεν έχει γίνει εντελώς καλά και μάλλον δεν θα γίνει, φαίνεται ευτυχισμένη και εντελώς διαφορετική από την κατάσταση που βρέθηκε. Είναι στην κυριολεξία ένα άλλο σκυλί, κάτι που το οφείλει όχι μόνο στον Γιώργο αλλά και στην ανεξάρτητη ομάδα εθελοντών με φιλοζωική δράση ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ https://www.facebook.com/adespotouliaxanthis/ που ουσιαστικά της έσωσαν τη ζωή.

Ο tattoo artist και παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη είναι γνωστό ότι αγαπάει πολύ τα ζώα και το δείχνει μιλώντας συχνά. Η τελευταία του φωτογραφία στη σελίδα του στο Instagram μας έφτιαξε τη μέρα. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η άλλη σκυλίτσα του Μόλυ, που ζει μαζί του χρόνια, δεν ζηλεύει.


Δείτε περισσότερα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης