Τι και αν είχε κερδίσει το «golden pass», τι και αν είχε δεύτερη ευκαιρία μέσα στο GNMT 2 η Ελευθερία Καρναβά δεν τα κατάφερε, είχε τη χειρότερη φωτογραφία τς δοκιμασίας και τελικά είδε την πόρτα της εξόδου οριστικά και αμετάκλητα.
Στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα κορίτσια έπρεπε να δείξουν πόσο καλά τα πάνε με τη συνεργασία και με τη γυναικεία αλληλεγγύη. Μπήκαν στο ίδιο ρούχο με ένα μοντέλο και πόζαραν ως μια οντότητα στον φακό του Διονύσιου Κούτση.
Καλεσμένες για το κόνσεπτ ήταν η Ειρήνη Καζαριάν, η Αναστασία Περράκη και η Ελένη Ασημάκη, που έκαναν τα πάντα για να λειτουργήσουν ως το άλλο μισό των κοριτσιών.
H Άννα, που είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας, είχε το αβαντάζ και φωτογραφήθηκε και με τα τρία μοντέλα και διάλεξε με ποιο από τα τρία σετ θα διαγωνιστεί. Επέλεξε εκείνο της Καζαριάν.
Τα ρούχα που φορούσαν τα κορίτσια δυσκόλεψαν αρκετά τα κορίτσια στις πόζες τους και τα αποτελέσματα έφεραν κλάματα στο πλατό…
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.