H Ειρήνη Καζαριάν είπε ποια πιστεύει πως θα είναι η νικήτρια του GNTM

H Ειρήνη Καζαριάν είπε ποια πιστεύει πως θα είναι η νικήτρια του GNTM

Τι είπε το μοντέλο για την ενασχόλησή του με την υποκριτική

kazarian_eirini
Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τόσο για τα θεατρικά της σχέδια όσο και για το φετινό GNTM ενώ δεν παρέλειψε να προβλέψει και τη νικήτρια.

Για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Κούκλες» είπε: «Καινούργιο σπίτι, πήγε πολύ καλά η παράσταση και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Είναι η δεύτερη πρεμιέρα και, όχι, δεν είχα καθόλου άγχος».

Το νεαρό μοντέλο ρωτήθηκε επίσης και το πώς βλέπει την υποκριτική: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να πάω σε κάποια σχολή υποκριτικής, θέλω λίγο χρόνο. Θα δείξει. Πάντως το μόντελινγκ το συνεχίζω ακόμα».

Επίσης, σχετικά με το φετινό GTNM, το μοντέλο είπε: «Βλέπω τα κορίτσια στο GNTM, είναι μια χαρά. Δυναμικές και κάποιες ανταγωνιστικές όπως στο προηγούμενο. Πιστεύω ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία γιατί είναι μικρή και έχει πολλά χρόνια μπροστά της να συνεχίσει και να κάνει καριέρα. Εντάξει, θέλει σκληρή προσπάθεια μετά το παιχνίδι… Δεν είναι απλά ότι βγαίνω έξω και τα έχω όλα έτοιμα, θέλει προσπάθεια και πιστεύω θα τα καταφέρουν», κατέληξε η Ειρήνη Καζαριάν στις δηλώσεις της.

Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά για την θεατρική της διαδρομή και δίνει προγνωστικά για το GNTM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης