Σκουλός για Καζαριάν: Και η Σαρλίζ Θερόν από μοντέλο ξεκίνησε

Σκουλός για Καζαριάν: Και η Σαρλίζ Θερόν από μοντέλο ξεκίνησε

Η ερώτηση που ενόχλησε τον κριτή του GNTM και η απάντηση που έδωσε

Dimitris_Skoulos
Στους δημοσιογράφους μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την απόφαση της Ειρήνης Καζαριάν να εμφανιστεί στο θέατρο. Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM απάντησε: «Και η Σαρλίζ Θερόν από μοντέλο ξεκίνησε και έγινε ηθοποιός»!

Στη συνέχεια αποκάλυψε και για το αν έχει ξεχωρίσει κάποια κορίτσια από τον δεύτερο κύκλο του GNTM: «Έχω ξεχωρίσει κάποια κορίτσια που μπορεί να φτάσουν στον τελικό, αλλά κάτι γίνεται και αλλάζω γνώμη… Θα δείτε ότι κάποια κορίτσια που λέμε «Αμάν αυτά τα κορίτσια πάνε τελικό… ξαφνικά κάτι γίνεται και αντιστρέφονται τα πράγματα…».

Στη συνέχεια του ανέφεραν την ατάκα της Κρίστι Κρανά ότι δεν είναι κάστινγκ μοντέλων αλλά κομπάρσων… και ο Δημήτρης Σκουλός είπε: «Έχεις πάει σε κάστινγκ κομπάρσων να μας πεις πώς είναι γιατί εγώ δεν έχω πάει… Αυτός που σου το είπε να μας πει πώς είναι… »! Και στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν πως το είπε η Κρίστι Κρανά… Και τότε εκείνος είπε: Δεν την γνωρίζω προσωπικά... Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή του.

Ο Δημήτρης Σκουλός είχε απάντηση για όλα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης