«Baby Yoda»: Το γλυκούλι φανταστικό πλάσμα που έχει προκαλέσει... παράκρουση στα social media

«Baby Yoda»: Το γλυκούλι φανταστικό πλάσμα που έχει προκαλέσει... παράκρουση στα social media

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητά του, όμως ο νέος χαρακτήρας του σύμπαντος των Star Wars έχει ήδη τρελάνει τους φαν της σειράς ταινιών και όχι μόνο

baby-yoda
Μπορεί να είναι... 50 χρονών, όμως το απίστευτα χαριτωμένο προσωπάκι του έχει κατακτήσει ήδη τις καρδιές όσων παρακολούθησαν τα πρώτα επεισόδια της σειράς «The Mandalorian», η οποία έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στην καινούργια πλατφόρμα streaming Disney+. Ο λόγος για το «Baby Yoda», έναν τρισχαριτωμένο χαρακτήρα που έχει ήδη καταφέρει να κλέψει την παράσταση στην εξαιρετικά καλοφτιαγμένη (κατά κοινή ομολογία) σειρά, η οποία διαδραματίζεται στο σύμπαν των Star Wars.

Λίγες είναι οι φορές που ένας καινούργιος χαρακτήρας στο σύμπαν του «Πολέμου των Άστρων» χαίρει τόσο κοινής αποδοχής από το κοινό. Η λατρεία με την οποία αγκάλιασε το διαδίκτυο το «Baby Yoda» (που καταχρηστικά ονομάζεται έτσι από τους χρήστες του διαδικτύου, αφού το πραγματικό όνομα και η ταυτότητά του παραμένουν άγνωστα) συγκρίνεται στην έντασή της μόνο με την μαζική... απέχθεια που προκάλεσε ο χαρακτήρας του Τζαρ-Τζαρ Μπιγκς στο Star Wars Episode I - The Phantom Menace. 

Ποιο είναι όμως αυτό το 50χρονο μωράκι, που φαίνεται να ανήκει στο ίδιο μυστηριώδες είδος με τον Γιόντα, τον θρυλικό Τζεντάι Δάσκαλο ο οποίος πέθανε γαλήνια σε ηλικία 900 ετών στο τέλος του «Return of the Jedi»;

Δεδομένου ότι η πλοκή του Mandalorian εκτυλίσσεται μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν την άνοδο του Πρώτου Τάγματος, το γλυκούλι πλάσμα δεν μπορεί φυσικά να είναι ο ίδιος ο Γιόντα, όπως επισημαίνουν πολλοί γνώστες στα social media. Είναι άραγε συγγενής του Τζεντάι Δασκάλου; Ένας κλώνος; Ο απόγονος της ένωσής του με το μόνο άλλο γνωστό μέλος του είδους του, την Γιαντλ, που εμφανίστηκε στο Επεισόδιο 1; Αυτά είναι μερικά μόνο από τα σενάρια που αναφέρουν site όπως το CNN.

Πολλές θεωρίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ωστόσο οι δημιουργοί της σειράς κρατούν εφτασφράγιστο το μυστικό της ταυτότητας του 50χρονου μωρού, για να προστατέψουν το σασπένς.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως η «παράκρουση» γύρω από το πρόσωπο του «Baby Yoda» πρόκειται να μεταφραστεί σε... τρελά κέρδη για την Disney, όταν εμφανιστούν τα πρώτα χνουδωτά κουκλάκια, ομοιώματα και μπλουζάκια με στάμπα το χαριτωμένο προσωπάκι.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις εκδηλώσεις λατρείας και τα meme που προκάλεσε ο «Baby Yoda» στα social media

Κλείσιμο















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης