Αλέξανδρος Μιχαλάς: Ποιος είναι ο «χαζομπαμπάς» σύντροφος της Τζένης Μπότση

Αλέξανδρος Μιχαλάς: Ποιος είναι ο «χαζομπαμπάς» σύντροφος της Τζένης Μπότση

Πώς ξεκίνησε η σχέση του με την ηθοποιό, ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά του και γιατί δεν κρύβονται πια από τους παπαράτσι

gennise-i-tzeni-mpotsi
Ήταν φθινόπωρο του 2013 όταν ο Κερκυραίος επιχειρηματίας και η γοητευτική ηθοποιός αποφάσισαν να είναι μαζί. Είχε προηγηθεί μια σχεδόν τυχαία αλλά καρμική γνωριμία από φίλη της ηθοποιού στη διάρκεια εκείνου του καλοκαιριού. Κι ενώ κάποιοι μπορεί να θεώρησαν ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να είναι μόνο summertime lovers, τελικά τους διέψευσαν με τον καλύτερο τρόπο. Στην αρχή της γνωριμίας προτιμούσαν να είναι διακριτικοί, αποφεύγοντας τις πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Το μυστικό τους δεν ήθελαν να το μοιραστούν, παρά μόνο με κάποιους στενούς τους φίλους. Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Μέμος Μπεγνής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Έλλη Κοκκίνου είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους φίλους τους ζευγαριού που ανήκουν στον πυρήνα της παρέας τους.


 Oι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού είχαν δημοσιευτεί στο περιοδικό Hello.

mpots1




Κλείσιμο
Όταν σχετικά σύντομα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, όλα πια άρχισαν να γίνονται πιο εύκολα όσον αφορά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Η Τζένη Μπότση και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς, που δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού, είχαν να διαχειριστούν και τις αδάκριτες απορίες πολλών σχετικά με τη διαφορά ηλικίας τους -η ηθοποιός είναι γεννημένη το 1972 και κάποια χρόνια μεγαλύτερη του αγαπημένου της. Οι δυο τους δεν αντιμετώπισαν ποτέ ως ταμπού αυτή την απόσταση στις χρονολογίες.
Η αλήθεια είναι ότι ήθελαν εδώ και πολύ καιρό να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Η κατάλληλη συγκυρία ήρθε εδώ και 9 μήνες, ωστόσο προτίμησαν να κρατήσουν μυστικό αυτό που ονειρεύονταν εδώ και καιρό, μέχρι να κρατήσουν κυριολεκτικά στην αγκαλιά τους το νεογέννητο μωρό τους. Η μοναχοκόρη τους εδώ και λίγες ώρες είναι η απόλυτη επιβεβαίωση ότι ένας καλοκαιρινός έρωτας μπορεί να οδηγήσει ιδανικά -στη συγκεκριμέη περίπτωση, ύστερα από 6 χρόνια- σε μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#epidaurus #αρχαιοθεατροεπιδαυρου #ορεστης #ΚΘΒΕ @iwannakoliopoulou @dipapa71 #culture #theater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi) στις



Σε παλαιότερη συνέντευξή της, πριν ένα χρόνο, στον Γιάννη Πουλόπουλο και το page 2 της Νέας Σελίδας, η Τζένη Μπότση είχε μιλήσει για τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μιχαλά.

Με τον αγαπημένο σου Αλέξανδρο Μιχαλά είστε μαζί πέντε χρόνια. Πέρασε ποτέ κρίση η σχέση σας;

Και περάσαμε και θα ξαναπεράσουμε! Είναι μία σχέση φυσιολογική που και θα τσακωθούμε και θα ξανααγαπηθούμε! Αλλά δεν σημαίνει και τίποτα να μαλώσεις με τον άλλο.

Ποιο ελάττωμά του σε ενοχλεί;

Η ακαταστασία του. Με ενοχλούσε να βρίσκω τα πράγματά του πεταμένα μέσα στο σπίτι. Αλλά αυτό ήταν στην αρχή. Τώρα το έχω συνηθίσει…


acd960aeb14a764f54b8d4444f65f25d
Από το ταξίδι τους το Πάσχα του 2018 στο Άμπου Ντάμπι


Δείτε βίντεο: Αλέξανδρος Μιχαλάς: Ποιος είναι ο «χαζομπαμπάς» σύντροφος της Τζένης Μπότση
Αλέξανδρος Μιχαλάς: Ποιος είναι ο «χαζομπαμπάς» σύντροφος της Τζένης Μπότση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης