Κατερίνα Στικούδη: Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι, καμία βέρα δεν θα τον σταματήσει

Κατερίνα Στικούδη: Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι, καμία βέρα δεν θα τον σταματήσει

«Δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ' αγαπάς και νοιάζεσαι», γράφει η τραγουδίστρια στο post της αναφερόμενη στον σύζυγό της

Stikoudi_Katerina
Η Κατερίνα Στικούδη πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι, αν και φρεσκοπαντρεμένη, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της δεν φοράνε τη βέρα τους.

«Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας. Γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημά μας. Τη φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία, και βάζουμε το κόσμημά μας. Είμαστε και οι δύο πολύ ξεχασιάρηδες και νομίζω πως, αν την φοράμε κάθε μέρα, την επόμενη βδομάδα νομίζω πως θα την ψάχνω. Κρίμα δεν είναι να χαθεί; Είναι και της γιαγιάς του», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Στικούδη: "Βγάλαμε τη βέρα την επόμενη κιόλας μέρα του γάμου"


Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας σχολιάστηκαν πολύ μέσα στην εβδομάδα και εκείνη ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει. Έτσι το έκανε μέσα από ένα post στο Instagram.

«Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου … Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια …. σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι γώ .. να ξέρει να αγαπά ..να εμπιστεύεται ,να προσφερει τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου .. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου .. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά .. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ άγαπας και νοιάζεσαι .. Τωρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τριπάκι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι ,καμία βέρα δε θα τον σταματήσει ! καλο Σαβκο σε όλους !!@djrico99».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου ... Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια .... σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι γώ .. να ξέρει να αγαπά ..να εμπιστεύεται ,να προσφερει τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου .. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου .. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά .. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ άγαπας και νοιάζεσαι .. Τωρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τριπάκι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι ,καμία βέρα δε θα τον σταματήσει ! καλο Σαβκο σε όλους !! 🤶🏻🎅🏼❤️💕💋 @djrico99 🥰😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης