Γιατί ο Matthew McConaughey άνοιξε λογαριασμό στο Instagram;

Γιατί ο Matthew McConaughey άνοιξε λογαριασμό στο Instagram;

Ποιος ο ρόλος της Τζένιφερ Άνιστον στην απόφαση του διάσημου ηθοποιού - Τι είπε στο πρώτο βίντεο που πόσταρε

math_holy
Πρόκειται για νέα τάση ή... ξαφνικά η γενιά των 50άρηδων ηθοποιών του Χόλιγουντ ανακάλυψαν τα... οφέλη των social media; Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κίνηση της Τζένιφερ Άνιστον να «ανοίξει» λογαριασμό στο Instagram, ακολούθησε το ίδιο μονοπάτι και ο Μάθιου Μακόναχι.

Ο διάσημος ηθοποιός «εγκαινίασε» χθες τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνδυάζοντας την κίνησή του με τα γενέθλια των 50 χρόνων του. «Όταν οι άνθρωποι μπαίνουν στη σελίδα μου, θέλω να με βλέπουν», τόνισε στο πρώτο βίντεο που πόσταρε τη Δευτέρα.

Ο Μάθιου Μακόναχι εμφανίστηκε κάπως απολογητικός, λέγοντας πως του αρέσει περισσότερο ο μονόλογος από τον διάλογο, αλλά... το δουλεύει και θα γίνει καλύτερος. Θέλει, όπως τόνισε, να μοιράζεται διάφορα με το κοινό και ιδιαίτερα για το ποιος πραγματικά είναι».

Ίσως να φταίει η ηλικία και ο επαναπροσδιορισμός των πραγμάτων σε μία πραγματικά κρίσιμη ηλικία, όπως είναι τα 50. Ίσως η κίνηση ενός διάσημου, να παρέσυρε και άλλους. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάθιου Μακόναχι είναι, πλέον, στο Instagram και «κάνει διάλογο» με το κοινό του...

View this post on Instagram

officially mcconaughey

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης