Κάνιε Γουέστ: Κάποια μέρα θα είμαι πρόεδρος των ΗΠΑ και τότε...

Κάνιε Γουέστ: Κάποια μέρα θα είμαι πρόεδρος των ΗΠΑ και τότε...

Γιατί ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε από τους συνεργάτες του να μην έχουν προγαμιαίο σεξ για όσο διάστημα δουλεύουν στη δημιουργία του άλμπουμ του

000_1G84LZ
Κάντε με μία μέρα πρωθυπουργό, έστω υπουργό... και θα δείτε τι θα γίνει! Ατάκα-σταθμός από ελληνική ταινία, αλλά και συνηθισμένη φράση αγανάκτησης του Έλληνα για την καθημερινότητα που βιώνει, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των χρόνων της κρίσης, αλλά διαχρονικά, από... τους παππούδες μας, έως και σήμερα. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν... διαφέρουν και πολύ τα πράγματα. Μόνο στη φρασεολογία. Ένας Αμερικανός πολίτης, ωστόσο, έχει μία πιθανότητα παραπάνω να φτάσει στο... όνειρο. Ο γνωστός ράπερ και σύζυγος της πασίγνωστης Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, κάθε άλλο παρά προσπαθεί να κρύψει τις πολιτικές του βλέψεις, οι οποίες δεν περιορίζονται σε μία θέση στο Κογκρέσο, ή σε κάποιο επιτελικό πόστο, αλλά φτάνουν ως τον Λευκό Οίκο, το οβάλ γραφείο και την καρέκλα του «πλανητάρχη» προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Κανιέ Γουέστ πρόσφατα απέσυρε τα σχέδιά του να διεκδικήσει την προεδρία στις εκλογές του 2020, καθώς έκρινε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο. Ωστόσο κάθε άλλο παρά αποσύρθηκε από το μακροχρόνιο πλάνο του να γίνει εκείνος ο ένοικος του Λευκού Οίκου και η Κιμ Καρντάσιαν (εφόσον είναι ακόμα μαζί έως τότε), να γίνει η «πρώτη κυρία» των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο διάσημος ράπερ, μίλησε για τα σχέδιά του στον ραδιοφωνικό σταθμό Apple Music’s Beats 1 Radio, επαναλαμβάνοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ. Δήλωσε, μάλιστα, πως «θα έρθει κάποια εποχή που θα είμαι ο πρόεδρο των ΗΠΑ και θα θυμηθώ κάθε έναν που δεν είχε αντιληφθεί την κουλτούρα όσων πράττουμε όλο αυτό το διάστημα».

Κατά το παρελθόν, ο Κανιέ Γουέστ είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, καθώς είχε εκδηλώσει με πάθος την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ, φορώντας ακόμη και καπέλο με το σύνθημα: «Να κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική».

Μία από τις απόψεις που εξέφρασε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη και η οποία προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις στις ΗΠΑ, ήταν το κάλεσμά του στους συνεργάτες του να μην έχουν προγαμιαίο σεξ κατά τη διάρκεια που δουλεύουν για το άλμπουμ του, καθώς αυτό θα ερχόταν σε σύγκρουση με το μήνυμα που ήθελε να περάσει μέσα από τους στίχους του.

«Σκέφτηκα, αν μπορούσαμε να εστιάσουμε όλοι και γρήγορα... Θέλω να πω, είναι γνωστό πότε οι άνθρωποι προσεύχονται μαζί... οικογένειες που προσεύχονται μαζί, μένουν μαζί. Όταν οι άνθρωποι προσεύχονται μαζί και είναι γρήγορα μαζί, η δύναμη αυξάνεται», πρόσθεσε.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης