Ο Κάνιε Γουέστ τσακώθηκε με την Κιμ Καρντάσιαν γιατί τη θεωρεί «πολύ σέξι»

Ο Κάνιε Γουέστ τσακώθηκε με την Κιμ Καρντάσιαν γιατί τη θεωρεί «πολύ σέξι»

Η Κιμ δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της

3156
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ τσακώθηκαν την παραμονή του Met Gala, γιατί εκείνος θεωρούσε ότι το φόρεμά της ήταν «πολύ σέξι».

Ο ράπερ είπε στη σύζυγό του ότι «είσαι η γυναίμα μου και με επηρεάζει ότι οι φωτογραφίες σου είναι υπερβολικά σέξι». Αφορμή για αυτό ήταν το φόρεμα που είχε επιλέξει να βάλει στο Met Gala, ένα αρκετά στενό φόρεμα του Thierry Mugler, το οποίο θα το συνδύαζε με wet-look.
5616

Ο τσακωμός κατέληξε στο να φεύγει ο Κάνιε από το δωμάτιο, όπως φαίνονται και από τα πλάνα του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians».

«Ο κορσές, τα εσώρουχα, η αίσθηση που βγάζει το φόρεμα. Απλά νιώθω περίεργα. Είναι μια μεγάλη μετάβαση για εμένα, από εκεί που ήμουν ράπερ και έβλεπα όλα αυτά τα κορίτσια να βλέπω τώρα τη γυναίκα μου... Δεν είχα καταλάβει ότι αυτό επηρεάζει την ψυχή και το πνεύμα μου ως συζύγου και πατέρα τεσσάρων παιδιών», λέει ο Κάνιε Γουέστ.
Κλείσιμο
5651

Και συνεχίζει λέγοντας ότι «ο κορσές είναι είδος εσωρούχου. Είναι σέξι, αλλά σέξι για ποιον;».

Από την πλευρά της η Κιμ Καρντάσιαν τον κατηγόρησε ότι της προκαλεί άγχος όλο αυτό, μία μέρα πριν τη μεγάλη εκδήλωση. «Παραμονή του Met Gala έρχεσαι εδώ και μου λες ότι δεν σου αρέσει ο κορσές; Δεν χρειάζομαι άλλη αρνητική ενέργεια από εσένα, λέγοντάς μου ότι δεν θες να φορέσω ένα στενό φόρεμα», είπε η σταρ της τηλεόρασης.

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Τόσα χρόνια μου λες πόσο σέξι είμαι και μου ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση. Και απλά επειδή εσύ θες να αλλάξεις, δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι στο ίδιο σημείο με εσένα».

Ο ράπερ δεν θέλησε να συνεχίσει την κουβέντα και βγήκε από το δωμάτιο λέγοντας: «Εντάξει, όκει. Όλα καλά».

«Αυτό είναι τελείως γελοίο», είπε η Κιμ μόλις εκείνος έφυγε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

'KUWTK': Kanye West Says Kim Kardashian's Sexy Photos Impact His Soul


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο εν λόγω τσακωμός και στα κοινωνικά δίκτυα των οποίων οι χρήστες έσπευσαν να υποστηρίξουν την Κιμ Καρντάσιαν.

«Η Κιμ "τάπωσε" τον Κάνιε με επιχειρήματα» 
1

«Μου αρέσει ότι η Κιμ δεν έχει αλλάξει. Δεν ήταν ποτέ υποτακτική και ο Κάνιε έμαθε να την αγαπάει όπως είναι, γιατί είχε εξηγήσει ποια είναι από την αρχή». 

2

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό, αλλά ο Κάνιε κρατάει την Κιμ πίσω». 

3

4

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης