The End: Ενα ηλεκτρονικό βιβλίο με... ευαισθησίες

The End: Ενα ηλεκτρονικό βιβλίο με... ευαισθησίες

Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση

end5
Το THE END Concept παρουσιάστηκε στις 15 Οκτωβρίου 2019, με έναν μοναδικά δημιουργικό τρόπο, σε κοινό και δημοσιογράφους. Η παρουσίαση έγινε στο νέο ξενοδοχείο Athenaeum Palace & Luxury Suites, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με έναν εικαστικό και διαδραστικό τρόπο που μας ταξίδεψε στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

Η Κοκκινοσκουφίτσα μας προειδοποίησε για τους Κινδύνους του Ίντερνετ, ο Μόγλης μας ευαισθητοποίησε για την Οικολογική Καταστροφή, η Χιονάτη έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα κατά του Ρατσισμού κλπ., καθώς το Αιώνιο Παιδί ταξίδεψε σε 12 σταθμούς για να αναδείξει τα πιο σημαντικά σύγχρονα κοινωνικά θέματα που απασχολούν όλους μας!

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου “THE END” – της οποίας τα έσοδα από την πώληση δωρίζονται στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος - μέσω διαδραστικής οθόνης (touch screen) και να απολαύσουν την εντυπωσιακή έκθεση με φωτογραφίες των επωνύμων που στήριξαν την εν λόγω δράση.

Τη βραδιά άνοιξε ο Νίκος Φραγκιάς (Dynamic Equilibrium System) με έναν εναλλακτικό τρόπο, προτρέποντάς μας να γίνουμε οι μάγοι της δικής μας ζωής, αφού έχουμε όλα τα «μαγικά φίλτρα» που χρειαζόμαστε για να το πετύχουμε αυτό, μέσα από τις αισθήσεις μας. Μας θύμισε το παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας και πώς αυτό είναι οι «ρίζες» του δικού μας δέντρου της ζωής, της προσωπικής μας ευτυχίας.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Κατερίνα Γκαγκάκη (Σύμβουλος Επικοινωνίας του THE END Concept), η οποία συντόνισε τη βραδιά, και αναφέρθηκε στο περιεχόμενο και στο σπουδαίο σκοπό του THE END, ένα μήνυμα πως οι αξίες και τα οράματα οφείλουν να στηρίζονται. Επίσης ανέφερε ότι το THE END Concept ξεκίνησε ως μία ιδέα «ουτοπική» στο αρχικό άκουσμά της, που όμως εξελίχθηκε σε μία χειροπιαστή κοινωνική δράση που ήδη έφερε κοντά τόσους πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και η οποία θα κορυφωθεί με το φεστιβάλ για μεγάλους και παιδιά στις 2 Νοεμβρίου στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Ο Μελέτης Ηλίας, βασικός συντελεστής του THE END Concept, διαβάζοντας χαρακτηριστικά αποσπάσματα του βιβλίου, με την ιδιαίτερα εκφραστική φωνή του, μας ενέπνευσε να γίνουμε συνοδοιπόροι στο ταξίδι ζωής του Αιώνιου Παιδιού.

Κλείσιμο
Η Αναστασία Καραγιαννοπούλου, η επιστημονική σύμβουλος και συγγραφέας του THE END, μας εξήγησε πως οφείλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας και να καταργήσουμε άκαμπτα δίπολα και στερότυπα, όπως καλό-κακό, θύμα-θύτης, ώστε να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα, και να κάνουμε μία νέα αρχή, για μία ζωή γεμάτη κατανόηση, αποδοχή & αγάπη, τις τρεις πολύτιμες αξίες του THE END Concept.

Ο κύριος Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, απηύθυνε ένα συγκινητικό κάλεσμα στο κοινό, να συνδράμει στο σπουδαίο σκοπό του THE END και το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο, δηλώνοντας: «Στα Παιδικά Χωριά SOS αισθανόμαστε τιμή και τύχη που το THE END Concept είναι αφιερωμένο στα παιδιά και στο έργο μας. Είναι μια υπέροχη πρωτοβουλία, ένα αληθινό βιβλίο με δυνατά μηνύματα, που φέρνει μια νέα διάσταση σε κάθε νέο ξεκίνημα της ζωής όλων».

Η Έλενα Γεωργανά, δημιουργός του THE END Concept, έκλεισε τη βραδιά ευχαριστώντας το πλήθος των συντελεστών καθώς και των υποστηρικτών, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι εταιρείες και ιδιώτες να στηρίζουν οράματα στη γέννησή τους και μας κάλεσε να στηρίξουμε το THE END και να κάνουμε έτσι κι εμείς τη ζωή μας «ένα υπέροχο ταξίδι από την Παιδικότητα στη Δυνατότητα!».

Στην παρουσίαση του βιβλίου THE END, παραβρέθηκαν πλήθος επωνύμων, συντελεστών του Concept και σημαντικοί υποστηρικτές από τον επιχειρηματικό χώρο, μεταξύ των οποίων οι: Τάμτα, Ευρυδίκη, Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας, Σόφη Ζαννίνου, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Σόλων Τσούνης, Στέλιος Κουδουνάρης, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Ραμόνα Βλαντή, Τζώρτζια Βαϊνά, Θάνος Λαϊτσας (Μέλισσες), Ρενέ Στυλιαρά, Κωνσταντίνος Φραντζής, και η Κατερίνα Γκαγκάκη.
end4
end5
end6


end1
end2
end3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης