Η Τζένιφερ Άνιστον είναι το μεγαλύτερο... τρολ του Instagram

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι το μεγαλύτερο... τρολ του Instagram

Η ηθοποιός κάνει... boomerang και προκαλεί γέλια

Η Τζένιφερ Άνιστον δώρισε ένα εκατομμύριο δολάρια στα θύματα του τυφώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο
Η Τζένιφερ Άνιστον απέκτησε πριν δύο μέρες Instagram και πρόκειται για τον πλέον πολυσυζητημένο λογαριασμό της πλατφόρμας. 

Η ηθοποιός, στην πρώτη της δημοσίευση, ανέβασε μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της από τα «Φιλαράκια», προκαλώντας παροξυσμό από τα likes, αλλά και από όσους ήθελαν να την κάνουν follow. Το Instagram, μάλιστα, «κόλλησε» για λίγα λεπτά, ενδεχομένως από τη μεγάλη επισκεψιμότητα. 

Η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε τη δική της απάντηση σε αυτό, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να «σπάει» το κινητό της και συνοδεύοντάς το από τη λεζάντα: «I swear I didn’t mean to break it... Thank you guys for the kind, glitchy welcome» (μτφ. Το ορκίζομαι δεν ήθεκα να το σπάσω... Σας ευχαριστώ για την ευγενική υποδοχή). 



Όμως, το χιούμορ της ηθοποιού δεν σταματά εκεί. Στα stories της ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η ίδια κάνει μία επαναλμβανόμενη κίνηση, γράφοντας: «This is how you Boomerang the old fashioned way» (μτφ. Έτσι έκανες Boomerang με τον παλιομοδίτικο τρόπο). 

Κλείσιμο


Τέλος, επίσης στα stories τη, η Τζένιφερ Άνιστον απαντά και για την επανασύνδεση που είδαμε με όλα τα «Φιλαράκια», λέγοντας πως δεν είναι κάτι σπάνιο για τους έξι. «Ήταν ο Σουίμερ (σ.σ. ο «Ρος») στην πόλη, είχαμε και όλοι λίγο χρόνο και βρεθήκαμε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης