Τζένιφερ Άνιστον: Πώς την καλωσόρισαν τα «Φιλαράκια» στο Instagram

Τζένιφερ Άνιστον: Πώς την καλωσόρισαν τα «Φιλαράκια» στο Instagram

Οι αναρτήσεις της Κόρτνεϊ Κοξ, του Ματ λε Μπλανκ και του Ντέιβιντ Σουίμερ

friends
Η Τζένιφερ Άνιστον έφτιαξε Instagram και η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ήταν μία σέλφι με όλη την παρέα από τα «Φιλαράκια», η οποία προκάλεσε παροξυσμό στους φαν της σειράς. Μάλιστα, η δημοφιλής πλατφόρμα, λόγω της μεγάλης κίνησης που είχε στο προφίλ της ηθοποιού, είχε μπλοκάρει για λίγο. 

Ωστόσο, τα... Φιλαράκια της έσπευσαν και αυτά με τη σειρά τους να την καλωσορίσουν και εκείνη αναδημοσίευσε τις δημοσιεύσεις τους στα Instagram stories της. 

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ ανέβασε μία φωτογραφία που απεικονίζει τους δυο τους σαν playmobile στο αγαπημένο καφέ της σειράς, «Central Perk», συνοδεύοντάς τη με τη λεζάντα «Hi Jen» (μτφ. Γεια σου Τζεν). Η Τζένιφερ Άνιστον, αναδημοσιεύοντάς την, έγραψε «Hi Schwimmy» (υποκοριστικό του Σουίμερ). 
1

Ο Ματ λε Μπλανκ  είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από τα «Φιλαράκια» κάνοντας ταγκ όλους τους ηθοποιούς και η Τζένιφερ Άνιστον του έγραψε σε σχόλιο «τώρα ποια δεν θα χρειάζεται να με γράφεις με #», εννοώντας ότι αφού τόσο καιρό δεν είχε λογαριασμό έγραφαν το όνομά της ως χασταγκ. 

2
Κλείσιμο


Τέλος, η αγαπημένη της φίλη Κόρτνεϊ Κοξ ανέβασε μία φωτογραφία της με την Τζένιφερ Άνιστον, γράφοντας στη λεζάντα παραφρασμένη τη φράση που της είχε πει ως Μόνικα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς: «Hi Jen! Welcome to the social media world...it sucks. You’re gonna love it!» (μτφ. Γεια σου Τζεν! Καλωσήρθες στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων... Είναι χάλια. Θα το λατρέψεις». 


Η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε τη φωτογραφία στα stories της, γράφοντας «Σ'αγαπώ». 

3


Δείτε τη σκηνή της ατάκας: 

Friends - Rachel - Welcome to the real world

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης