Η αποκάλυψη έγινε σήμερα από «Το Πρωινό» όπου η Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε την πληροφορία ότι η Ευαγγελία Αραβανή έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Σπύρο Λάζαρη.
«Η Ευαγγελία Αραβανή πέρασε ωραίο καλοκαίρι! Γιατί πέρασε ωραίο καλοκαίρι; Γιατί είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Σπύρο Λάζαρη. Είναι επιχειρηματίας, έχει στη Γλυφάδα μία καφετέρια και στον Πόρο ένα ξενοδοχείο. Χθες το βράδυ πήγαν για φαγητό σε κοσμικό μαγαζί, δηλαδή έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση» είπε η Νάνσυ Παραδεισανού, ενώ η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Θεωρώ πως αυτός είναι το λιμάνι της Ευαγγελίας Αραβανή».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.